Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ»

Διαβάστε το τεύχος του Διασφαλίζω εδώ.

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος αναφέρει: “Η «δημιουργία της ΕΑΔΕ πριν από 10 χρόνια, στη σύλληψη και πραγματοποίηση της οποίας η Ένωσή μας ήταν πρωτοπόρος, αποτέλεσε σημείο καμπής στην αγορά μας, αφού πέτυχε τότε να ενώσει την φωνή όλων, να εκφράσει από κοινού και να διεκδικήσει δίκαια αιτήματα που αφορούσαν όλους, σε όποια βαθμίδα και αν ανήκαν» διαπιστώνει και καταθέτει στο Editorial η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Λύχρου. Σήμερα, η μετεξέλιξη της ΕΑΔΕ και η δημιουργία ενός ενιαίου θεσμικού οργάνου ικανού να στεγάσει τις ανησυχίες και τις επιδιώξεις του συνόλου της διαμεσολάβησης, δείχνει αναγκαία και μας απασχολεί πολύ. Ιδιαίτερα που με τις συγκεκριμένες συνθήκες των τελευταίων μηνών, το επάγγελμά μας περνάει σε άλλο επίπεδο με πολύ αυξημένες απαιτήσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις. Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, για μια ακόμη φορά, θα είναι παρούσα και θα καταβάλλει όποια προσπάθεια απαιτηθεί, ώστε να αναδειχθεί η ανάγκη της ενιαίας φωνής της Διαμεσολάβησης.

Ακολουθεί η έρευνα της Ένωσής μας για τις συνθήκες εργασίας μας κατά την περίοδο της καραντίνας και γενικά του Covid-19. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας, αλλά και τη θετική άποψη που εκφράσατε για τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΑΕ. Τα συμπεράσματα είναι πολύτιμα και δείχνουν ότι το συντριπτικό ποσοστό των συναδέλφων μας, εντάχθηκε στα μέτρα στήριξης, αξιοποίησε τις νέες τεχνολογίες και γενικά προσαρμόστηκε και λειτούργησε πολύ καλά στις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες που ζήσαμε και δυστυχώς εξακολουθούμε να ζούμε.

Ένας οδηγός ασφαλισμένων – καταναλωτών παρουσιάζεται στη συνέχεια, προκειμένου με λίγα απλά και κατανοητά βήματα να βοηθηθούν τα μέλη μας και οι πελάτες μας, και να αναδειχθεί  ο καθοριστικός ρόλος που αναλαμβάνουμε εμείς οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεως όπως αυτή. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό, και κάντε τους πελάτες σας να αισθανθούν ακόμη πιο ασφαλείς και προστατευμένοι !

Το «αύριο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, θα καθοριστεί εν πολλοίς, από το σήμερα» επισημαίνει με άρθρο του, ο πάντα στην πρώτη γραμμή, δραστήριος και πολυάσχολος συνάδελφος Κώστας Λάμπρου. Πολύ ενδιαφέρουσες οι θέσεις του, και αξίζει να διαβαστούν με προσοχή.

Η εκπαίδευσή μας αλλάζει! Διαβάστε τις αλλαγές που έρχονται από το 2021, αναφορικά με την πιστοποίηση γνώσεών μας, και ενημερωθείτε έγκαιρα και για αυτό το τόσο κρίσιμο κομμάτι της εργασίας μας. Η Διαρκής Εκπαίδευση, μόνον οφέλη μπορεί να έχει, και αυτό το γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά όλοι οι επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.

Τέλος, στη σελίδα μας «Για να γνωρίζεις», σας παρουσιάζουμε αρκετά θέματα που απασχόλησαν την αγορά μας, σας ενημερώνουμε για την αλλαγή των ορίων της υποχρεωτικής μας ασφάλισης ΡΙ, και σας υπενθυμίζουμε να μας στείλετε στοιχεία σας, για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της ιστοσελίδας μας, καθώς και μια «πρόσκληση» του Γενικού μας Γραμματέα κ. Κώστα Βλαχάκη για να εντάξετε το αναβαθμισμένο μας site στα αγαπημένα σας. Να είστε βέβαιοι, ότι η ενημέρωση που έχετε μέσα από το site μας, είναι έγκυρη, ουσιαστική, πλούσια, και πάντα επίκαιρη.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]