ΕΑΕΕ: Το μήνυμα της φετινής Ημέρας Ασφάλισης, πιο επίκαιρο και πιο ουσιαστικό από ποτέ

Πριν 16 χρόνια, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος θεσμοθέτησε την Ημέρα Ασφάλισης για να θυμίζει σε όλους πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Εν μέσω της πανδημικής κρίσης που πλήττει την ανθρωπότητα και των φυσικών καταστροφών που συμβαίνουν στην Ελλάδα, η φετινή Ημέρα Ασφάλισης στις 11 Νοεμβρίου, μας θυμίζει πως ζούμε σε έναν κόσμο διαρκών ανατροπών και αλλαγών.

Γιατί έρχονται απρόβλεπτα που ανατρέπουν  -περισσότερο ή λιγότερο- την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας. Η Ημέρα Ασφάλισης μας υπενθυμίζει ότι η ασφάλιση είναι μία υπεύθυνη πράξη που μπορεί να προσφέρει την ασπίδα προστασίας που χρειαζόμαστε στις κρίσιμες στιγμές της ζωής μας.

Η ασφαλιστική αγορά αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και εφαρμόζοντας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, παραμένει σταθερά στο πλευρό των ασφαλισμένων και επιδεικνύει ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές περιστάσεις. Η ιδιωτική ασφάλιση παραμένει ένας εταίρος ζωής σε μια εποχή που πολλαπλά γεγονότα  πλήττουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Συνεχίζει το έργο της, αποζημιώνοντας τους ασφαλισμένους και υπενθυμίζοντας με κάθε τρόπο την αξία και τα οφέλη της ασφάλισης.

Με αφορμή τη φετινή Ημέρα Ασφάλισης ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ανέφερε: «Το 2020 είναι μία διαφορετική χρονιά για όλους. Το μήνυμα της Ημέρας Ασφάλισης τώρα είναι πιο ηχηρό από ποτέ. Η πανδημία αλλά και οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές καθιστούν την αξία της ασφάλισης επίκαιρη και πολυσήμαντη. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο η ιδιωτική ασφάλιση στέκεται αρωγός της ανθρώπινης ύπαρξης και υποστηρικτής όλων εκείνων των «μικρών» και «μεγάλων» που διαμορφώνουν την καθημερινότητά της.

Με αυτή την αφορμή, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος σχεδιάζει μια σύγχρονη εκπαιδευτική καμπάνια την οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.  Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να σβήσει τις λανθασμένες αντιλήψεις για την ασφάλιση και να εκπαιδεύσει τους πολίτες για τα οφέλη και την αξία της».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]