ΕΑΔΕ – Ο ασφαλιστικός κλάδος έδωσε ηχηρό μήνυμα στην NN

Ηχηρό μήνυμα απέστειλε ο κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης προς τη διοίκηση της ΝΝ εχθές στην προγραμματισμένη του συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Λ. Συγρού 198.

Εκπρόσωποι και μέλη των Σωματείων της ΕΑΔΕΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, καθώς και οι εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας ο Πρόεδρος κ. Ι Χατζηθεοδοσίου ο Αντιπρόεδρος κ. Ν. Γρέντζελος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Γαβαλάκης έδωσαν δυναμικά το παρών, και συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της συγκέντρωσης η οποία είχε παλμό, δυναμική και βεβαιότητα για την συνέχεια.

Έγινε ξεκάθαρο μέσα από τις τοποθετήσεις των Προέδρων των Σωματείων κ.κ. Θ. Γουργούλη, Π. Μιχαλόπουλο, Γ. Τοζακίδη, όπως και από τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Προέδρου κ. Ι. Χαζτηθεοδοσίου και του Γεν. Γραμματέα κ. Δ. Γαβαλάκη ότι η εταιρεία ΝΝ οφείλει να συμμορφωθεί με τον νόμο γιατί οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές δε θα «κάνουν πίσω». Όπως επισημάνθηκε η χθεσινή εκδήλωση είναι η εκκίνηση και η κλιμάκωση της προσπάθειας, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί συναντήσεις με την Διοίκηση της Εταιρείας και έχει ζητηθεί η συμμόρφωση των ασφαλιστικών της συμβάσεων με όσα ορίζει ο Ν 4583/18.

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, ακολουθώντας τις συντονισμένες αποφάσεις των Σωματείων, στις οποίες αρωγός είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην στάση της ΝΝ και καταδίκασαν την επιλογή της να διαφοροποιηθεί από την νομοθεσία, στην δημιουργία της οποίας συμμετείχαν όλοι φορείς της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]