Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία περιελάμβανε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την Συγκρότηση του Νέου ΔΣ σε Σώμα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Η Σύνθεση είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Βασίλειος Αγγέλου, Διευθύνων Σύμβουλος Lux Actuaries & Consultants P.C.

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Φασούλης, Αναλογιστής

Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Τοτός, Διευθυντής Αναλογιστών Ομίλου Interamerican

Ταμίας: Δημήτρης Βασιλειάδης, Διευθυντής Πωλήσεων MetLife Ελλάδος

Μέλη: Μαριάννα Ανυφαντή, Διευθύνουσα Σύμβουλος Anras P.C., Λουκάς Λουκάς, Επόπτης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, Τράπεζα της Ελλάδος, Γιώργος Μπιμπίρης, Επικεφαλής Διαχείρισης Κινδύνων ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Ο απελθών Πρόεδρος κος Πάνος Δημητρίου (11.2015-11.2019), σε συνεργασία με τα μέλη που συμμετείχαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αυτά τα χρόνια, στόχευσαν σε μια πορεία εξωστρέφειας της Ένωσης, με διοργάνωση Συνεδρίων, Τεχνικών Ημερίδων, Open Days, συνεργασίες με το εξωτερικό αλλά και τα ελληνικά Πανεπιστήμια. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εμπλουτισμού των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων που η Ένωση επιθυμεί να προσφέρει στα μέλη της, στους υποψήφιους Αναλογιστές αλλά και σε ενδιαφερόμενους από τον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ο Πρόεδρος κος Βασίλης Αγγέλου και τα μέλη του νέου ΔΣ επιθυμούν να συνεχίσουν το έργο που επιτελέστηκε με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Ένωσης.

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]