Δράση για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού από τον Σ.Υ.Α.Ε.

Ο Σ.Υ.Α.Ε. ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού που έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Ο εκφοβισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που επηρεάζει κάθε ελληνική οικογένεια.

Κάθε γονιός είναι σημαντικό να προετοιμαστεί για να ενδυναμώσει το παιδί του ώστε να αντιμετωπίσει κατάλληλα πιθανές απειλητικές καταστάσεις.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη πρόληψη, ο Σύλλογος υποστηρίζει δράσεις για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού όπως το εργαστήρι του «Τι θα έκανες Αν;» που συντονίζει η ψυχοθεραπεύτρια κ. Έρη Μπασιούκα, βασισμένο στο ομώνυμο καινοτόμο επιτραπέζιο παιχνίδι ενδυνάμωσης παιδιών και εφήβων ενάντια στον εκφοβισμό που έχει η ίδια σχεδιάσει.

Έχουμε εξασφαλίσει στα μέλη του συλλόγου έκπτωση 25% για τη συμμετοχή στο εργαστήριο. Οπότε η νέα τιμή διαμορφώνεται από 80€ σε 60€  Το άτομο και περιλαμβάνει :

–Έντυπο υλικό του Εργαστηρίου.
-Το επιτραπέζιο Παιχνίδι επικοινωνίας «Τι θα έκανες ΑΝ?».
-Διάλειμμα για καφέ και κουλουράκια.
–Βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gonios.gr και την σελίδα στο facebook «Τι θα έκανες Αν?»

To εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 11:00 π.μ.- 14:00μ.μ. στο Νέο Ψυχικό. (δίπλα από τον σταθμό του μετρό Κατεχάκη.)

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]