PAOK INSURANCE: Ένα ασφαλιστικό προϊόν που θα στηρίξει τις πωλήσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση της διάθεσής ενός νέου ασφαλιστικού προϊόντος στον κλάδο οχημάτων με την ονομασία PAOK INSURANCE το insuranceforum.gr αποφάσισε να ξεδιαλύνει πολλές απορίες αλλά και ερωτήματα που δημιουργήθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, σήμερα με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απο την ανάπτυξη του εν λόγω προϊόντος, τους κ.κ  Αθανάσιο Ζούντα, Ασφαλιστικό πράκτορα και Γενικό Διευθυντή της Vision Insurance και τον κ. Ιωάννη Στογιαννίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας προκειμένου να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το PAOK INSURANCE.

Αγαπητέ κ. Ζούντα, τί ακριβώς είναι το PAOK INSURANCE;

Α.Ζ Είναι μια ιδέα που γεννήθηκε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της VISION INSURANCE προτρέποντας τους φιλάθλους να αποκτήσουν ένα προϊόν το οποίο είναι υποχρεωτικό για ολους μας, δημιουργώντας μια σχέση προσφοράς και προνομίων μεταξύ οπαδών και ομάδας.

Το προϊόν αφορά αποκλειστικά οπαδούς του ΠΑΟΚ , και αν ναι, πώς αυτό πιστοποιείται;

Α.Ζ Το προϊόν εχει τη σφραγίδα του ΠΑΟΚ και είναι εξ ολοκλήρου ασπρόμαυρο, με προνόμια που αφορούν τους φιλάθλους του δικεφάλου και τυπικά και ουσιαστικά- Παρόλα αυτά αν κάποιος θελει να το αποκτήσει, ακόμα και αν δεν ανήκει ιδεολογικά στον ΠΑΟΚ,  μπορεί να το αποκτήσει γιατί είναι ένα ποιον που βασίζεται σε μια εξαιρετική σχέση τιμής και παροχών.

Αγαπητέ κ. Στογιαννίδη, με την ανακοίνωση του νέου αυτού πακέτου ασφάλισης υπήρξαν αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές. Πιστεύετε πως κάποια νέα προϊόντα δεν είναι εύκολα αποδεκτά ;

Ι.Σ Οτιδήποτε καινούργιο είναι λογικό να δέχεται την αντίδραση του κόσμου. Είναι απολύτως λογικό. Υπάρχουν αυτοί που θα προσπαθήσουν να το απαξιώσουν χωρίς ούτε καν να το δουν, αυτοί που δε θα το δουν καθόλου, αυτοί που θα το δουν και θα θέλουν περισσότερες πληροφορίες και αυτοί που θα το δουν σαν μια νέα ευκαιρία για την ανάπτυξη των εργασιών τους. Ας μη ξεχάσουμε και αυτούς που δεν είναι ΠΑΟΚ.
Για όσους θα το δουν σαν ευκαιρία, σε μια ασφαλιστική αγορά που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές, ανατρέχοντας μια 10ετια περίπου πισω, θα καταλάβουν τί οφελη θα έχουν.

Πώς θα γίνει η πώληση του συγκεκριμένου πακέτου ασφάλισης; Το αναφέρω αυτό δεδομένου πως ήδη υπάρχει μία ιστοσελίδα τιμολόγησης και πώλησης του προϊόντος, θα είναι direct, μέσω συνεργατών ή συνδυαστικά;

Ι.Σ Σωστά έχετε παρατηρήσει, υπάρχει η ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κάποιος που θέλει ι να ασφαλίσει το όχημα του με μια πολύ εύκολη διαδικασία σε τρία βήματα. Η σελίδα δημιουργήθηκε για δυο λόγους.
Ο πρώτος και κυριότερος είναι για να ακολουθήσουμε την εποχή μας, δηλαδή ό,τι μας προστάζουν τα νέα δεδομένα της αγοράς. Είναι η τάση της εποχής λόγω των νέων δεδομένων που μας επιβάλλει η πανδημία.
Είναι κοινό μυστικό μεταξύ των ασφαλιστικών πρακτόρων ότι οι περισσότεροι έχουν σκεφτεί να δημιουργήσουν δικιές τους ιστοσελίδες για να διανείμουν τα προϊόντα τους διαδικτυακά.  Πρόσφατα μάλιστα, μάθαμε για ένα  μεγάλο πρακτορείο το οποίο θα παρέχει εταιρικές σελίδες στους συνεργάτες του.
Ο δεύτερος λόγος ειναι για να γίνει γρήγορα γνωστό το προϊόν γιατί το διαδίκτυο σήμερα είναι ο γρηγορότερος μηχανισμός εύρεσης πληροφοριών και έρευνας αγοράς. Με αυτο το τρόπο δίνουμε αξία και στους συνεργάτες μας.
Το προϊόν θα διανεμηθεί και από διαμεσολαβητές και είναι στη διάθεσή όσων επαγγελματιών ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας και να το προσφέρουν στους πελάτες τους.

Μέσω ποιας ή ποιων ασφαλιστικών εταιρειών δίδεται η κάλυψη; Υπάρχει η αντασφάλιση που παρέχει ασφάλεια και αξιοπιστία στο προϊόν;

Α.Ζ Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την APEIRON INSURANCE η οποία είναι γνωστή για το κύρος και την αξιοπιστία της, όπως και για τους αντασφαλιστικούς οργανισμούς που υπογράφουν τη φερεγγυότητα της.
Η εν λόγω συνεργασία δίνει και μία εξαιρετικά μεγάλη αξιοπιστία στο προϊόν αλλά και ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή που θα ασφαλίσει το όχημά του.

Τί σχέδια έχετε για το μέλλον; Είναι η αρχή για την δημιουργία και άλλων αντίστοιχων πακέτων ασφάλισης; Η εναλλακτικά, θεωρείτε πως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και προγράμματα άλλων κλάδων;

Α.Ζ Είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο τώρα. Είναι πολύ καινούριο το προϊόν και θα πρέπει να κάνουμε σταθερά και σωστά βήματα Θα δουλέψουμε πάνω στο προϊόν και θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε το εύρος των παροχών ώστε να δημιουργήσουμε προϊόντα που θα έχουν την καλύτερη πάντα σχέση τιμής και παροχής. Αν αργότερα μας ζητηθεί κάτι άλλο, τότε θα το εξετάσουμε.

Πώς μπορεί ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το PAOK INSURANCE αλλά και να συζητήσει περεταίρω;

Ι.Σ Οποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για μία προοπτική συνεργασίας μπορεί να μας βρει στην Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310241926 και στο  2382041926 καθώς και μέσω email  στο info@paokinsurance.gr

Αθανάσιος Ζούντας, Ασφαλιστικός πράκτορας και Γενικός διευθυντής VISION INSURANCE

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]