Σήμερα το 29th Thessaloniki Insurance Conference ανανεωμένο και με Παράλληλες Παρουσιάσεις.

29th Thessaloniki Insurance Conference

«Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 *Porto Palace Hotel Thessaloniki (26ης Οκτωβρίου 65)*

Κεντρικό Συνέδριο

16.00 – 20.30

Παράλληλες Παρουσιάσεις

15.00 – 16.30

Με ανανεωμένο σχεδιασμό και εμπλουτισμένη ατζέντα επιστέφει για 8η φορά στη Θεσσαλονίκη το 29th Thessaloniki Insurance Conference με τίτλο «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή». Την κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα απασχολήσουν οι εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο σε μία εποχή ολότελα βασισμένη στην τεχνολογία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να επιδιώξουν επαγγελματικές συνέργειες.

Πώς ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνα τα τεχνολογικά εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει την επιχείρησή του; Ποια τα νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και πώς μπορούν να καλύψουν κινδύνους που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό; Τι σημαίνουν οι έννοιες  internet of things και insurtech; Πώς οι επαγγελματίες του κλάδου θα χρησιμοποιήσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προς όφελός τους;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν από τις παρουσιάσεις τω ομιλητών-συνεργατών των μεγαλύτερων εταιρειών της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Όμως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του 29th Thessaloniki Insurance Conference θα διεξαχθούν παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο. Διακεκριμένα στελέχη από ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group των 25 ατόμων και να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν τυχόν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες. Οι στοχευμένες μισής ώρας ομιλίες θα εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με χρήσιμα εργαλεία και γνώσεις γύρω από τον τομέα της ασφάλισης. Απαραίτητη κρίνεται η προεγγραφή λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Στις 15.00-15.30 ο Κώστας Νικολάου,  MBA, M.Sc. Managing Director, της Prudential Β. Marghios & Partners θα είναι ο ομιλητής της πρώτης παράλληλης παρουσίασης με τίτλο “Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης: Τι είναι και ποιες οι προοπτικές”.

Τη σκυτάλη θα λάβει στη συνέχεια στις 15.30 για μισή ώρα ο Γιώργος Τουρκάκης, Area Business Developer Manager Northern Greece & Branch Manager, AIG με την παρουσίαση του CyberEdge, η λύση για την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους”

Με την παρουσίασή του με τίτλο “ARAG, Νομική Προστασία σήμερα και αύριο” ο Δημήτρης Τσεκούρας, CEO της ARAG SE στην Ελλάδα θα κλείσει τον κύκλο των παράλληλων παρουσιάσεων στις 16.00-16.30.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της ειδικής φόρμας για μία από τις 25 θέσεις συμμετοχής στις παρουσιάσεις που επιθυμείτε.

Με το νέο σχεδιασμό και με τη νέα επίκαιρη θεματολογία το 29th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Χορηγοί Συνεδρίου:

Ασφαλιστικές εταιρείες: AIG, ARAG, DAS HELLAS, ERGO HELLAS, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικές & Πρακτορειακές εταιρείες: CROMAR INSURANCE BROKERS LTD, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, EUROCOVER INSURANCE LTD, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ  ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: INNOVATION CONSULTING

Εταιρεία Αναλογιστών: PRUDENTIAL Β. MARGHIOS & PARTNERS

 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: biscotto Thessaloniki – voria.gr – seleo.gr – Thessaloniki guide – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Focus fm 103,6 – FM100 – TV100 – ALTASTV

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]