Σας περιμένουμε σήμερα στην 19η ημερίδα του insuranceForum.gr & του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Μαγνησίας στο Βόλο

H 19η ημερίδα του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Μαγνησίας με θέμα: << Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση την προσεχή διετία. Φορολογικό – Ασφαλιστικό – Οδηγία IDD – Δίκτυα Διαμεσολάβησης» θα λάβει χώρα σήμερα στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, και ώρες 17.00 – 21.00.

Ο ασφαλιστικός κλάδος αλλάζει δραστικά, και ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής  καλέιται να προσαρμοστεί.  Σύμμαχος του η αμερόληπτη ενημέρωση και εκπαίδευση  για το επάγγελμά του και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στην τοπική αγορά του Βόλου και οι προοπτικές για το  μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς.

Τα θέματα των θεματικών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  2. Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  3. Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όπως για παράδειγμα τί εταιρεία πρέπει να επιλέξουν, ποια είναι τα πραγματικά εκπιπτόμενα έξοδα κλπ.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος ΣΥΔΑΜ κα. Άννα Τσιτσιγιάννη και η Πρόεδρος ΕΕΑΕ, ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ κα. Δήμητρα Λύχρου.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των συμμετεχόντων της νέας ημερίδας του insuranceforum.gr όλοι όσοι παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο « 60 λεπτά για το μέλλον του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Πως θα αξιολογήσει σωστά τα προβλήματα και θα ιεραρχήσει τις λύσεις».

 Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Μεγάλοι Χορηγοί Ημερίδας

Ασφαλιστικές εταιρείες: ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΕΓΑ, ARAG, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικές εταιρείες: KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY COVERHOLDER AT LLOYD’ S

Εταιρείες αντικατάστασης παρμπρίζ: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές εταιρείες: CROWE SOL ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας

Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Κλαδικά sites:  Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – undewriter.gr

Κλαδικά περιοδικά:  insuranceworld

Οικονομικά sites:  Euro2day.gr –  sofokleousin.gr  – marketnews.gr – reporter.gr – dikaiologitika.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας : Taxydromos.gr- Magnesianews.gr – Akroama- Real 99,8 – Thessalikipress.gr-Thessaliaeconomy.gr- Λάμψη FM 88,6 – Sfaira.gr

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α)

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.:2312201003 (υπεύθυνος κ. Βασιλειάδης Αριστείδης)

Η είσοδος είναι ελέυθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.:2312201003 και 2315 311282

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]