Ποιες είναι οι θέσεις του συνδυασμού “το επιμελητήριό μας”

Ο συνδυασμός μας “ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ” πρώτευσε το 2011, στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών λαμβάνοντας ρεκόρ ψήφων. Η τότε ανισορροπία του νομικού πλαισίου, μας δυνάμωσε και προχωρήσαμε με μεγαλύτερο σθένος στην ολοκλήρωση του (ονείρου) προγράμματός μας για το Επιμελητήριο. Η νομοθεσία στην συνέχεια άλλαξε και η νέα εκλογική αναμέτρηση του ΕΕΑ ορίζεται από το νέο πλαίσιο.

Παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν διοικήσαμε το ΕΕΑ, σε συνεργασία με άλλους συνδυασμούς και καταφέραμε μέσα σε έξι χρόνια να αλλάξουμε το ΕΕΑ σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με το παρελθόν.

Στόχος μας στις ερχόμενες εκλογές είναι η νίκη του επαγγελματία του μέλλοντος! Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά διαφορετικές από ότι το 2011 και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να συμβάλουμε για να δημιουργήσουμε το Επιμελητήριο που ονειρευόμαστε για τον επαγγελματία του αύριο!

Τον αξιόπιστο και ακούραστο σύμβουλο της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία!

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχοντας πλέον τη γνώση, είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε το ΕΕΑ του επαγγελματία. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε μαζί μας. Ζητάμε την ενεργή στήριξή σας, όχι απλά με την ψήφο σας στις εκλογές του ΕΕΑ αλλά με την παρουσία σας στις δράσεις μας, με τις προτάσεις σας για ουσιαστικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες, με την καλόπιστη κριτική σας και τον προβληματισμό σας.

Βασική μας αρχή και σκέψη της θητείας μας, είναι να παρακινήσουμε τα μέλη του ΕΕΑ να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο Επιμελητήριο που μπορεί να ορίσει την πορεία του μαζί με τα ενεργά μέλη του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Ο απολογισμός του 2012-2017 είναι ένα συμβολικό δείγμα της δράσης μας.

  • Μειώσαμε ουσιαστικά το λειτουργικό κόστος του ΕΕΑ, από την πρώτη στιγμή. Πετύχαμε το μεγαλύτερο ταμειακό πλεόνασμα στην ιστορία του Επιμελητηριακού Θεσμού. Και αυτό το πετύχαμε ενώ ταυτόχρονα αυξήσαμε σημαντικά τις δράσεις προς τα μέλη μας.
  • Αναπτύξαμε την επιρροή του ΕΕΑ στα δρώμενα που αφορούν τα μέλη μας (νομοθετική εξουσία, ΜΜΕ κλπ).
  • Ενεργοποιήθηκε η ανταποδοτικότητα του ΕΕΑ προς τα μέλη του με μια σειρά δράσεων (βλ. απολογισμός δράσης ΕΕΑ 2012-2017).
  • Ιδρύσαμε το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΝΕΠ) ΤΟΥ ΕΕΑ.
  • Δημιουργήσαμε Πλατφόρμα Εκπαίδευσης από Απόσταση eLearning.

Βασικός στόχος μας είναι η οικονομική αυτοτέλεια του ΕΕΑ, όχι με βάση τις συνδρομές, αλλά με βάση τα έσοδά του μέσω άλλων δραστηριοτήτων προς τα μέλη του και προς την αγορά.

Το πρόγραμμά μας είναι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο. Όχι «λόγια του αέρα» αλλά συγκεκριμένοι στόχοι, μετρήσιμοι, ρεαλιστικοί.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ» ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 1/11/2017

Πηγή: toepimelitiriomas.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]