Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του ΕΙΑΣ ο καθηγητής Μιλτιάδης Νεκτάριος (underwriter.gr)

Ο Μιλτιάδης Νεκτάριος εκπροσωπούσε την International Life στο ΕΙΑΣ και ήταν ο Πρόεδρός του για δεύτερη θητεία. Η παραίτησή του υπεβλήθη την Παρασκευή 21/10 μιας και πλέον δεν κατέχει τη θέση του Σύμβουλου Διοίκησης της International Life (ως γνωστόν η διοίκηση της εταιρείας έχει περάσει στα χέρια Ασφαλιστικού Διαχειριστή), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου:

Σύμφωνα με το καταστατικό, για να είναι κάποιος μέλος του ΔΣ πρέπει να εκπροσωπεί κάποιον οργανισμό – μέλος του ΕΙΑΣ, για παράδειγμα μια ασφαλιστική εταιρεία ή έναν ασφαλιστικό σύλλογο.

Το επόμενο διάστημα θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να εκλεγεί νέο μέλος και στη συνέχεια θα συγκαλεστεί ΔΣ παρουσία του νέου μέλους, προκειμένου να ψηφιστεί ο νέος Πρόεδρος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τελευταίες εκλογές του ΕΙΑΣ έγιναν τον Μάρτιο του 2016 (τριετή θητεία) και στο Προεδρείο εκτός από τον κ. Νεκτάριο τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε η κ.Νάντια Σταυρογιάννη (για πρώτη φορά μέλος του ΔΣ) με γραμματέα τον Γιώργο Ζαφείρηκαι Ταμία τον Νίκο Δελένδα.

Πηγή: underwriter.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]