Ο Σεφ Κοντιζάς στην οικογένεια Ασφαλισμένων Υγείας Southeastern FlexibleHealth

Το διάσημο Σεφ Σωτήρη Κοντιζά καλωσόρισε ο συνιδρυτής και Διευθύνων της SΕΙΒ Insurance κ. Άκης Παπαπαύλου στην οικογένεια Ασφαλισμένων Υγείας SOUTHEASTERN FlexibleHealth, το πρώτο ελληνικό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας με 100% κάλυψη LLOYDS, την ισχυρότερη Αγορά Ασφάλισης στον Κόσμο, με αφορμή την αναβαθμισμένη επανεκκίνηση του προγράμματος σε καθεστώς fronting.

Ο συνιδρυτής της SΕΙΒ Insurance και εμπνευστής του προγράμματος κ. Άκης Παπαπαύλου, 2η γενιά Ασφαλιστής, παρευρέθη αυτοπροσώπως για την παράδοση των Ασφαλιστηρίων συμβολαίων Υγείας στους εντυπωσιακούς χώρους του πολυσυζητημένου Proveleggios, το πιο πρόσφατο εκ των εστιατορίων του γνωστού Σεφ.

«Πριν από 6 χρόνια η SEIB τάραξε τα νερά της ιδιωτικής ασφάλισης, δημιουργώντας προϋποθέσεις για πραγματικά ευέλικτη ασφάλιση υγείας σχεδιασμένη πλήρως στις ανάγκες του Έλληνα ασφαλισμένου με 100% κάλυψη LLOYDS. Συνεχώς βελτιούμενοι και προσφέροντας πλέον πάνω από 1.500.000 συνδυασμούς, όραμά μας είναι να εδραιώσουμε περαιτέρω την θέση μας στην αγορά ως η πιο ευέλικτη ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας σε συνεργάτες και χιλιάδες ασφαλισμένους μας τις περισσότερες και καλύτερες δυνατές επιλογές ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Είναι χαρά η απόφαση του κ. Κοντιζά να ενταχθεί ο ίδιος και η νεογέννητη κόρη του στην οικογένεια των Ασφαλισμένων μας ενώ ταυτόχρονα μας πεισμώνει να ανεβάσουμε τον πήχη των υπηρεσιών μας ακόμη ψηλότερα.», δήλωσε ο κ. Α. Παπαπαύλου, ενώ αστειευόμενος συμπλήρωσε, «ο κ. Κοντιζάς μπορεί να κοιμάται ήσυχος καθώς είναι πλέον πλήρως καλυμμένος. Ακόμη και για την περίπτωση ψαροκόκαλου!».

Η παράδοση των Ασφαλιστηρίων συμβολαίων Υγείας Southeastern FlexibleHealth πραγματοποιήθηκε μετά «Ιαπωνικού χαιρετισμού» ερχόμενος να προσθέσει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που προηγήθηκαν της συνάντησης.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]