Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης (EUROINS) δίπλα στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με γραπτή του επιστολή ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Euroins, για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολικής μονάδας. Η πρωτοβουλία του κ. Μάκαρη κάλυψε ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό (προτζέκτορες κ.λ.π.), ώστε να είναι εφικτές σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.

Η προσφορά του κ. Μάκαρη προς την κοινωνία και τον άνθρωπο, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εuroins, είναι γνωστή και αδιάλειπτη. Συνοπτικά, η εταιρεία έχει ήδη προβεί σε πλήρη ανάπλαση του αύλειου χώρου στο Δημοτικό Σχολείο Τολού με την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, παιχνιδιών εδάφους, αλλά και σε δημιουργία υποδομών και εγκατάσταση εξοπλισμού (αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μικροφωνική εγκατάσταση κλ.π.). Δωρεές και αναπλάσεις έχουν σημειωθεί στα: Γυμνάσιο Δρεπάνου (γήπεδο και εξοπλισμός), Γυμνάσιο Αγίας Τριάδας, 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, Λύκειο Αγίας Τριάδας, 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου, ΕΠΑΛ Αργολίδας. Ταυτόχρονα, έχει εξοπλίσει το 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου και προχωρά στον εξοπλισμό του τμήματος Οδοντοτεχνικής της Σιβιτανιδείου και του Ειδικού Σχολείου Τυφλών στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι η εταιρεία βραβεύθηκε πέρυσι για τις δράσεις ΕΚΕ που πραγματοποιεί, ενώ την ίδια στιγμή ενισχύει σταθερά και με συνέπεια το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, την ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΤΡΑΣ, το ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ αλλά και Ιερές Μητροπόλεις ανά την Ελλάδα (Αργολίδα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αττική κλ.π.).

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]