Νέα καθήκοντα Διευθυντών Πωλήσεων, Α. Παπαδόπουλου και Στ. Βουγιουκλίδη στην ERGO

Η ERGO Hellas με εγκύκλιο ενημερώνει τους συνεργάτες της ότι από την 1η Ιανουαρίου 2021, ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων του Δικτύου των Εταιρικών Συνεργατών και ο κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών της εταιρίας.

Αναλυτικά, η εγκύκλιος αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας ενημερώνω ότι, την 31η Δεκεμβρίου 2020 οι κύριοι Στέλιος Βουγιουκλίδης και Αναστάσιος Παπαδόπουλος ολοκληρώνουν το έργο τους ως Διευθυντές Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της εταιρείας μας, της Α’ Διεύθυνσης (Νοτίου Ελλάδας) και Β’ Διεύθυνσης (Βορείου Ελλάδας) αντίστοιχα.

Κατόπιν αυτού από την 1η Ιανουαρίου 2021, ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων του Δικτύου των Εταιρικών Συνεργατών μας και ο κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών της εταιρείας μας.

Με την πεποίθηση ότι τα ως άνω έμπειρα και ικανά στελέχη μας, με την υποστήριξή μας και την καθοδήγηση του επικεφαλής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, αλλά και τη δική σας καλή συνεργασία, θα ανταποκριθούν με επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους, τους εύχομαι εκ μέρους της Διοίκησης, καλή δύναμη και με τη συμβολή τους να υλοποιηθούν οι κοινοί επαγγελματικοί στόχοι και επιδιώξεις μας.

Εύχομαι σ’ εσάς και στις οικογένειές σας Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά με Υγεία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου
Γενικός Διευθυντής
Μέλος του Δ.Σ.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]