Μηνύσεις και αγωγές από την Εθνική Ασφαλιστική κατά ιστοσελίδας

Μήνυση κατά της εφημερίδας και της ιστοσελίδας axianews καταθέτει η Εθνική Ασφαλιστική, καταγγέλλοντας τα ψευδή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα.

Σε ανακοίνωσή της η Εθνική Ασφαλιστική αναφέρει:

«Μετά την απόλυση του πρώην Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και νομικού συμβούλου της εταιρείας, κατά του οποίου υποβληθήκαν 2 μηνύσεις από την Εθνική Ασφαλιστική και κατά του οποίου, έχει ασκηθεί ήδη δίωξη για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας και απάτης, εμφανίζονται περιέργως κατά καιρούς ψευδή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε βάρος της Εταιρείας, για δήθεν σκάνδαλα.

Μολονότι προηγούμενοι συντάκτες, μετά την υποβολή μηνύσεως, απέσυραν τα σχετικά δυσφημιστικά δημοσιεύματα, αφού πρώτα ζήτησαν συγγνώμη, η εφημερίδα axianews και η ιστοσελίδα με το ίδιο όνομα, επιδίδονται εδώ και ένα μήνα σε επίθεση λασπολογίας κατά της Εταιρείας και της Διοίκησής της.

Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του έδωσε εντολή για υποβολή μηνύσεων και αγωγών κατά του διαχειριστή της εφημερίδας και της ιστοσελίδας axianews, για όσα ψευδή και συκοφαντικά κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύονται σε βάρος της Εταιρείας  και της Διοίκησής της»

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]