Με το σύνθημα OneTeam η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και οι συνεργάτες της έκοψαν την πίτα του 2018

Με το σύνθημα OneTeam και ως μια ενιαία και δυνατή ομάδα πραγματοποίησαν την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ μαζί με τους εκπροσώπους του νέου δικτύου πωλήσεων της εταιρείας.

Στην εορταστική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο των στελεχών της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και του δικτύου συνεργατών, δίνοντας το στίγμα για τη δυναμική πορεία της εταιρείας και στο 2018 στον κλάδο της μεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων, πιστώσεων και διαχείρισης κινδύνων.

Καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους, η κα. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ ανέφερε: «Αυτή η εκδήλωση είναι η πρώτη στην οποία βρισκόμαστε όλοι μαζί, ως μια ομάδα, και με τους συνεργάτες που προέρχονται από το δίκτυο πωλήσεων επικεφαλής του οποίου ήταν και παραμένει ο Νίκος Κάρκουλας. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ατενίζουμε τη νέα χρονιά ως μια δυνατή και δυναμική ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι παλιοί και νέοι συνάδελφοι και συνεργάτες αποτελούν την κατάλληλη μαγιά για να πετύχουμε όλοι μαζί το όραμα μας και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα».

Αντίστοιχα, ο κ. Νίκος Κάρκουλας, Σύμβουλος Διοίκησης Ανάπτυξης Δικτύων της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, που έχει πλέον και την ευθύνη ανάπτυξης των δικτύων πωλήσεων με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτερου δικτύου συνεργατών, τόνισε: «Το 2018 σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής ανοδικής μας πορείας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σταθούμε δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί εκείνα τα εργαλεία που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας με στόχο να είστε οι πρωταγωνιστές του αύριο και η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ να συνεχίσει να βρίσκεται τόσο στη δική σας  καρδιά όσο και των πελατών μας».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]