Το συνεργαζόμενο δίκτυο της ΜΙΝΕΤΤΑ υπόσχεται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας

Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ιδρυτής της υπήρξε ο Παναγιώτης Μινέτας ο οποίος, έχοντας ως εργαλείο την πλούσια πείρα του, ίδρυσε το 1973 την Εταιρεία. Σήμερα οι μέτοχοι της Εταιρείας, η οικογένεια Θεοχαράκη, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή, διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ από το ξεκίνημά της, στηρίζει τις δραστηριότητες της σε ένα τρίπτυχο επαγγελματικών αξιών:

  • Σαφήνεια στους όρους του ασφαλιστικού προγράμματος
  • Προσωπικές σχέσεις
  • Ταχύτητα στην αποζημίωση

Η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα για κάθε κίνδυνο. Έχει μακρόχρονη παράδοση στον Κλάδο Αυτοκινήτου ενώ ασχολείται με επιτυχία και με όλους τους Γενικούς Κλάδους (Περιουσίας, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών Αναψυχής, Τεχνικών Ασφαλίσεων). Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της Εταιρείας στους Κλάδους Ζωής και Υγείας, όπου παρέχει πληθώρα προτάσεων για ασφαλίσεις ζωής, οικογενειακής προστασίας αλλά και νοσοκομειακής / εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Σε όλα της τα προγράμματα προσφέρει πλήρεις αλλά και πρωτοποριακές καλύψεις, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των καταναλωτών. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, επιζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών που τους προσφέρει.

Η Εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου 1.200 και πλέον επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ασφαλιστικά πρακτορεία και μεσίτες ασφαλίσεων) σε όλη την Ελλάδα, και έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες.

Κύριο μέλημα της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα. Η ΜΙΝΕΤΤΑ διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον.

Το συνεργαζόμενο δίκτυο της ΜΙΝΕΤΤΑ υπόσχεται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας σε κάθε περιοχή της χώρας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ έχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιούργησε συνεργασίες με εξουσιοδοτημένα/εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την αποκατάσταση των υλικών ζημιών χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και επιβαρύνσεις, στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Μέσω των Συνεργαζόμενων Συνεργειών η ΜΙΝΕΤΤΑ διακανονίζει αυτόματα την ζημιά σας. Συμπληρωματικά δε, μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν και άλλα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από τα συνεργεία, όπου σημειώνεται, αποκλειστικά στους πελάτες μας χωρίς καμία επιβάρυνση, όπως κάρτα καυσαερίων, τεχνικό έλεγχο, αντικατάσταση αυτοκινήτου καθώς και εκπτώσεις.

Βρείτε ανάλογα με την περιοχή ή/και την μάρκα του οχήματος σας, κάποιο Συνεργαζόμενο Συνεργείο με την Εταιρεία μας στις παρακάτω πληροφορίες για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Δείτε ΕΔΩ όλους τους συνεργαζόμενους σταθμούς Οδικής Βοήθειας της ΜΙΝΕΤΤΑ

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ/ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που τυχόν σας εμφανισθεί, ή για προγραμματισμένη νοσηλεία σας, σε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα, καλείτε τη γραμμή υγείας της Εταιρείας (MinettaLife) στο τηλ. 210-9307723 αναφέροντας τον αριθμό του ασφαλιστηρίου και το ονοματεπώνυμο του ασφαλισμένου – ασθενούς. Από τη γραμμή υγείας θα σας ενημερώσουν για τις παροχές του ασφαλιστηρίου σας και τη διαδικασία αποζημίωσης ως επίσης θα σας επιβεβαιώσουν τη κατάσταση των Συνεργαζομένων Θεραπευτηρίων.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ συνεργάζεται με τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου της Βιοϊατρικής, για τα προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας MINETTA SENIOR και MINETTA JUNIOR, και με το δίκτυο της Healthnet, για τα προγράμματα MINETTA AID και MINETTA AID PLUS.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]