Η Tractable εγγυάται αποζημίωση σε πραγματικό χρόνο μέσα από μία φωτογραφία

Μπορεί μία ασφαλιστική να βγάλει την αποζημίωση σε πραγματικό χρόνο; Και όμως η Tractable με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης φαίνεται πως μέσω μόνο μιας φωτογραφίας έχει την απαραίτητη πληροφόρηση, ώστε να ορίζει την αποζημίωση όχι σε μέρες αλλά σε λεπτά.

Η Tractable έχει εξαπλωθεί σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τόκιο, Μόναχο και Μαδρίτη και έχει αναλύσει και εκπαιδεύσει το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της με 100.000.000 φωτογραφίες, ώστε να εκτιμά την ζημία και να ορίζει την αποζημίωση μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Tractable ιδρύθηκε το 2014 και επικεφαλής της είναι οι Alex Dalyac, Adrien Cohen και Razvan Ranca. Το λογισμικό της το χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο. Πριν από μερικά χρόνια, αυτή η τεχνολογία αναγνώρισης εικόνων δεν ήταν αρκετά προηγμένη και οι εταιρείες δεν είχαν πρόσβαση σε αρκετά δεδομένα για να λειτουργήσουν με ακρίβεια τα μοντέλα τους. Η Tractable επιλύει και τα δύο προβλήματα, εκπαιδεύοντας την τεχνολογία εκμάθησης της σε εκατομμύρια εικόνες. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει επενδύσεις ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Insight Venture Partners.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]