Τα Lloyd’s καταγράφουν κέρδη 2,3 δισ. Δολαρίων μετά από δύο χρόνια ζημιών

Η παγκόσμια ασφαλιστική αγορά των Lloyd’s είδε τους οικονομικούς δείκτες της να αυξάνονται μετά από δύο χρόνια ζημιών. Τα Lloyd’s του Λονδίνου είδαν ένα σημαντικό άλμα στα κέρδη του πρώτου εξαμήνου, χάρη στις επενδυτικές κινήσεις τους και τις ενέργειές τους, ώστε να ανατρέψουν την πτωτική τάση.

Οι αριθμοί του πρώτου εξαμήνου αποκάλυψαν ότι τα προ φόρων κέρδη του Lloyd’s ήταν 2,3 δισ. Λίρες, 600 εκατ. περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η βελτίωση των αποδόσεων των επενδύσεων οφείλεται κυρίως στην πώληση ενός χαρτοφυλακίου ομολόγων για την υποστήριξη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Η ασφαλιστική αγορά των Lloyd’s, ωστόσο, είχε υποστεί ζημιές καθ ‘όλη τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.

“Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η αγορά του Lloyd’s παρουσιάζει αυξημένη πειθαρχία το 2019, όπως αποδεικνύεται από τη μείωση των ακαθάριστων εγγεγραμμένων ασφαλίστρων και τη βελτίωση του δείκτη απώλειας ζημιών για το τρέχον έτος αναδοχής”, σχολίασε ο John Neal, διευθύνων σύμβουλος. “Ωστόσο, πρέπει να εστιάζουμε στο να διατηρηθεί αυτή η δυναμική καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2019”.

Αντώνης Αντωνόπουλος

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]