Μετακομίζει στην Κύπρο η Steamship Insurance

Η Steamship Insurance πρόκειται για μια εκ των τεσσάρων ναυτασφαλιστικών που κατεβαίνει από το Ηνωμένο Βασίλειο στο νησί, ενώ την κυπριακή αγορά επιλέγουν για έδρα τους και το London P&I Club αλλά και το UK Defence.

Στο τελικό στάδιο για την απόβαση στην Κύπρο βρίσκεται η βρετανική ναυτασφαλιστική Steamship Insurance ακολουθώντας το γενικό ρεύμα στον τομέα των επιχειρήσεων για αναζήτηση νέας έδρας εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω Brexit.

Στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του οργανισμού προσέλκυσης επενδύσεων, ο πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ αναφέρθηκε στις κοινές προσπάθειες με τον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα τις ασφαλιστικές υπηρεσίες. Επίσης υπογράμμισε πως τον τελευταίο μήνα, «η μεγαλύτερη εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα των ασφαλιστικών εταιρειών, η Steamship Insurance, βρίσκεται στην Κύπρο, δημιουργώντας τις συνθήκες για μετακόμιση της εταιρείας στην χώρα μας». Όπως σημείωσε ο κ. Μιχαήλ, αν η συνδεσιμότητα της χώρας μας βόλευε ακόμη περισσότερο, τότε θα υπήρχαν καλύτερα αποτελέσματα.

Μετεγκατάσταση στο νησί έχουν επιλέξει και το London P&I Club αλλά και το UK Defence, μέρος του UK P&I Club μέλος του διεθνούς οργανισμού ναυτασφαλιστικών εταιρειών η οποία χειρίζεται το 90% του παγκόσμιου στόλου.

Ο CEO της Invest Cyprus επικεντρώθηκε στην σημασία της ναυτιλίας στον τομέα των επενδύσεων, ενώ αναφέρθηκε στις κοινές δράσεις με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας για προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών σε Λονδίνο Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ Σαγκάη και Τόκυο.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]