Βράβευση της ARAG ως την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στη Γερμανία.

Το Focus Money το εβδομαδιαίο περιοδικό της γερμανικής αγοράς με έδρα το Μόναχο και κεντρικό μήνυμα “Τα γεγονότα φέρνουν χρήματα” βράβευσε την ARAG ως την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στη Γερμανία.

Το περιοδικό καλύπτει άρθρα σχετικά με τις επιχειρήσεις, την πολιτική, τη φορολογία, τη δικαιοσύνη, την ασφάλιση, τις τηλεπικοινωνίες, την αυτοκίνηση και τη σταδιοδρομία. Δημοσιεύει ετησίως κατάλογο με τις σημαντικότερες γερμανικές εταιρείες παροχής φορολογικών συμβουλών και ελεγκτικά γραφεία.

Η ARAG είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στη γερμανική ασφαλιστική βιομηχανία και προσδιορίζεται ως ένας ευέλικτος ασφαλιστής ποιότητας. Εκτός από την εξειδίκευση στη Νομική Προστασία, η ARAG προσφέρει επίσης στους πελάτες της ελκυστικά προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται στις ανάγκες τους, δραστηριοποιείται δε στη Γερμανία στις γενικές ασφαλίσεις, στην υγεία και στη σύνταξη.

Με παρουσία σε 17 χώρες – συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά – η ARAG εκπροσωπείται επίσης από διεθνή υποκαταστήματα, θυγατρικές και holdings σε πολυάριθμες διεθνείς αγορές στις οποίες κατέχει ηγετική θέση ως πάροχος νομικής προστασίας και νομικών υπηρεσιών.

Με περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους, ο Όμιλος επιτυγχάνει εισοδήματα και έσοδα από ασφάλιστρα συνολικού ύψους 1,6 δισ. Ευρώ .

Στην Ελλάδα η ARAG είναι αναγνωρίσιμη δύναμη και πρωταγωνιστεί στην ασφαλιστική αγορά του κλάδου της Νομικής Προστασίας από το 1972 και συνεχίζει με επιτυχία.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]