ΒΙΝΤΕΟ – Η ARAG βρίσκεται πάντα δίπλα σου!

Ο ρόλος μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι να παραμένει αναγκαία και χρήσιμη, δίπλα σε πελάτες και συνεργάτες με αξιοπιστία, συνέπεια και συνέχεια κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Έτσι, η ARAG Hellas εκτιμώντας τις επικρατούσες στη χώρα δύσκολες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης του covid-19 αλλά και των συνεπειών αυτής στο ευρύτερο κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον σε άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις από την πρώτη στιγμή έλαβε αποφάσεις για την προστασία των υπαλλήλων και των πελατών της.

Ήδη από τις 17/03/2020  λειτουργεί στην Αθήνα – Πάτρα – Θεσσαλονίκη με το καθεστώς της εξ αποστάσεως εργασίας (home office). Το μέτρο υπηρετεί κυρίως την προστασία των εργαζομένων αφού αποφεύγεται η μεταφορά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ο συνωστισμός, η επαφή με τους επισκέπτες, η έκθεση σε κίνδυνο του κτιρίου κλπ.

Η παροχή των υπηρεσιών της προς πελάτες και συνεργάτες δεν σταμάτησε ποτέ να είναι πλήρης. Στο κεντρικό τηλέφωνο της εταιρίας στην Αθήνα (210 74 90 800) αλλά και στα τηλέφωνα των υποκαταστημάτων υπάρχει ειδική ενημέρωση. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα www.ARAG.gr αναρτάται λίστα με τα τηλέφωνα και email επικοινωνίας με το προσωπικό όλων των τμημάτων της εταιρίας ώστε η επαφή να είναι εφικτή και απρόσκοπτη.

Πρόσφατα αποφάσισε να προσφέρει όλα τα ασφαλιστικά της προϊόντα με έκπτωση 10% επί του τιμολογίου της για τις νέες ασφαλίσεις που θα γίνουν τουλάχιστον κατά το μήνα Απρίλιο 2020, διευκολύνοντας την ασφάλιση όλων εκείνων που αύριο θα χρειαστούν τις υπηρεσίες της και συμβάλλοντας στην επίλυση των νομικών τους διαφορών που τυχόν έχουν προκύψει.

Ακολουθώντας μάλιστα την κοινωνική ευαισθησία και στρατηγική του Ομίλου, η ARAG HELLAS θα παρέχει σύντομα δια των εξειδικευμένων Δικηγόρων του δικτύου της, δωρεάν νομικές συμβουλές όχι μόνο στους ασφαλισμένους, όπως κάνει μέχρι τώρα, αλλά και ευρύτερα σε όσους τις έχουν ανάγκη, ασφαλισμένους και μη.

Με ένα όμορφο βίντεο στα κοινωνικά της δίκτυα η ARAG δηλώνει παρούσα στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα και μοιράζει τη θετική της αύρα σε όλους ελπίζοντας πως οι καλύτερες μέρες δε θα αργήσουν να ρθουν.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]