Βίντεο – Γνωρίστε τον Πάνορμο μέσα από την παρουσίαση του Κ. Πατεράκη

Ο “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” είναι µία καινοτόμος και πρωτοποριακή επιχείρηση Ασφαλιστικής ∆ιαµεσολάβησης που λειτουργεί µε τη µορφή του Cluster, δηλαδή τη σύµπραξη µικροµεσαίων κυρίως επιχειρήσεων, που είναι όλες ίσες µεταξύ τους.

Το Συνεργατικό Σχήμα “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” είναι μία ώριμη πρωτοβουλία «από τα κάτω δικτύωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών», και θέλει να αποτελέσει ξεκάθαρη, αξιόπιστη εναλλακτική λύση συνεργασίας απευθυνόμενο στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης της χώρας. Αυτό θα συμβεί επενδύοντας σε καινοτομία και τεχνολογία, εκπαίδευση και κατάρτιση, επιχειρησιακή έρευνα και δικτύωση, επέκταση συνεργατικού πνεύματος και βέβαια εταιρική κοινωνική ευθύνη, αφού η όποια κερδοφορία θέλουμε να συνοδεύεται από σεβασμό προς τον Άνθρωπο, την Κοινωνία & το Περιβάλλον.
Ο “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” είναι ένας από τους Χορηγούς Επιμόρφωσης των δωρεάν webinars του insurancewebinars.gr στηρίζοντας έτσι, την ενημέρωση και επιμόρφωση όλων των επαγγελματιών του χώρου. Με αφορμή το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr που πραγματοποιήθηκε στις 13Ιανουαρίου με το κ. Γιώργο Χανό και θέμα τις «Καινοτόμες Τεχνικές Τηλεφωνικής Επικοινωνίας για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές» ο Κ. Πατεράκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανόρμου και υπεύθυνος ποιότητας παρουσίασε το επιχειρηματικό μοντέλο του Πανόρμου.
Οι 200 και πλέον συμμετέχοντες με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση που σκοπό είχε να τους προβληματίσει και να τους θέσει σε εγρήγορση για να αναζητήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Δείτε την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί:
Περισσότερες πληροφορίες για τον “Πάνορμο” μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: panormosins.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]