Στη νέα καμπάνια της η NN Hellas υπενθυμίζει πως «Η ζωή είναι πάντα μπροστά…»

Με το μήνυμα “Η ζωή είναι πάντα μπροστά…” η NN Hellas δίνει το έναυσμα για την σταδιακή επιστροφή στην καθημερινότητα μετά από τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που έζησε η χώρα τους μήνες της πανδημίας.

Ο σπαρταθλητής κ. Δημήτρης Χρόνης είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της NN Hellas.

«Το τρέξιμο δεν είναι η ζωή μου» αναφέρει στη διαφημιστική καμπάνια και συνεχίζει «Αλλά ήρθε μία στιγμή που με βοήθησε να πάρω πίσω τη ζωή μου. Όταν τρέχεις, όλα αυτά που έμοιαζαν αξεπέραστα, μέρα με τη μέρα σβήνουν. Πόσο χρονών είσαι; Πώς ζούσες πριν; Τι έχεις περάσει; Ό,τι και να έχεις περάσει, ο επόμενος στόχος θα είναι πάντα εκεί. Αλλά οι στόχοι έρχονται και φεύγουν. Δεν τρέχεις για αυτούς. Τρέχεις γιατί είσαι εσύ. Χώμα, λάσπη, τσιμέντο. Ο δρόμος είναι σκληρός απρόβλεπτος.

Όμως όταν βλέπεις, πόσο σε στηρίζουν αυτοί που αγαπάς, ξέρεις ότι θα σε στηρίξει και ο δρόμος. Και όσο συνεχίζεις να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο πάντα θα φτάνεις εκεί που θέλεις. Όσο μακριά και αν είναι, γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά…»

Ο κ. Χρόνης έτρεξε για πρώτη φορά σε αγώνα 246χλμ σε ηλικία 66 ετών. Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου. Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι Έλληνες με τους Πέρσες.

“Η αληθινή ιστορία του κυρίου Δημήτρη Χρόνη μας υπενθυμίζει πως όταν έχεις κάποιον να σε στηρίζει και όσο συνεχίζεις να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, πάντα θα φτάνεις εκεί που θέλεις…” επισημαίνει η NN Hellas.

Αυτή είναι η στιγμή που ο καθένας μας πρέπει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να τρέξει σε έναν δύσκολο και κοπιαστικό δρόμο, μα η ζωή είναι μπροστά και αυτή είναι ο στόχος. Η NN Hellas, εξάλλου, στέκεται αρωγός μας. Στόχος της είναι να χρησιμοποιεί την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις ικανότητές της, για να βοηθά ανθρώπους να δουν το μέλλον με περισσότερη βεβαιότητα.

Για να το πετύχει, σχεδιάζει συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και αμοιβαία κεφάλαια, που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα δεδομένα και καλύπτουν τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Γιατί ό,τι είναι σημαντικό για εσάς, είναι σημαντικό και για την NN Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της  ΝΝ Hellas επισκεφτείτε την ιστοσελίδα nnhellas.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]