Sales4Net: Δυνατότητα αύξησης κύκλου εργασιών, διεύρυνσης αγοράς, εξυπηρέτησης πελατών, και ανοικτό γραφείο 24/7 χωρίς έξοδα!

Σε ψηφιακό περιβάλλον και με επίκαιρη ατζέντα πραγματοποιήθηκε το 33ο Ασφαλιστικό Συνέδριο Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε από την Insurance Innovation και το insuranceforum.gr τον Ιούνιο

Με κεντρικό θέμα “Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στη μετα-COVID εποχή. Επιπτώσεις και προοπτικές για την επόμενη πενταετία” και διακριτικό τίτλο Τ Η Ι Ν C, το φετινό Ασφαλιστικό Συνέδριο κάλεσε τους επαγγελματίες του χώρου να διερευνήσουν τις ανάγκες του Κλάδου και να οραματιστούν το επάγγελμά τους τα επόμενα χρόνια.

Κορμό του Προγράμματος του Συνεδρίου αποτέλεσαν τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, οι νέες τεχνικές πωλήσεων και marketing για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, νεοφυείς ιδέες για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και απόψεις ανθρώπων της αγοράς. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε digital περιβάλλον που έδωσε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από όλη την χώρα.

Την INTERLIFE Ασφαλιστική που συμμετείχε ως χορηγός στο Συνέδριο εκπροσώπησε η Κατερίνα Καψάλη, Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος της Εταιρείας η οποία στην ομιλία της με θέμα “Η online Ασφάλιση ως εργαλείο πωλήσεων των Διαμεσολαβητών” αναφέρθηκε στην πλατφόρμα Sales4Net, το καινοτόμο εργαλείο online πωλήσεων που παρέχει η INTERLIFE στο Δίκτυο των συνεργαζόμενων Διαμεσολαβητών της από το 2015 με σκοπό την κάλυψη των ψηφιακών αναγκών του δικτύου της. Ολόκληρη η ομιλία της Κ. Καψάλη:

“Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε στη περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο εργασίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας τους με τους πελάτες τους.

Εμείς στην INTERLIFE, έχοντας εκτιμήσει τις προοπτικές του Διαδικτύου ως ένα ακόμη κανάλι διανομής προϊόντων και πιστεύοντας ότι η ιντερνετική πώληση πρέπει να είναι αγαθό του διαμεσολαβητή, αναπτύξαμε από το 2015 ένα ειδικό λογισμικό το Sales4Net το οποίο παρέχουμε εντελώς δωρεάν στους 2.000 διαμεσολαβητές που συνεργάζονται μαζί μας.

Τι είναι το Sales4Net;

Το Sales4Net είναι μια ιντερνετική πλατφόρμα που ενσωματώνεται εύκολα και γρήγορα στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας, στο site δηλαδή του κάθε διαμεσολαβητή, και έτσι μετατρέπεται σε μια ιστοσελίδα on line ασφάλισης.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα εργαλείο πώλησης που είναι διαθέσιμο κάθε στιγμή, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία, δίνοντας τη δυνατότητα στους διαμεσολαβητές να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, να διευρύνουν την αγορά τους, να εξυπηρετήσουν υφιστάμενους πελάτες, αλλά και να κρατάνε ουσιαστικά το γραφείο τους ανοικτό 24/7 χωρίς επιπλέον λειτουργικά έξοδα. Με μεγάλη ευκολία, λοιπόν, ένας πελάτης μπορεί να μπει στο site του συνεργάτη μας και να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του, το μηχανάκι του, το φορτηγό, το σκάφος του ή ακόμη και να κάνει μια ταξιδιωτική ασφάλιση. Λαμβάνοντας υπόψιν και τη νέα πραγματικότητα, όπου πολλοί καταναλωτές επιλέγουν την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου τους για να κάνουν αγορές, εμπλουτίσαμε και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την εφαρμογή αυτή και με άλλα προγράμματα, όπως η ασφάλιση Ποδηλάτου αλλά και προϊόντα πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Πως δουλεύει το Sales4Net;

Οι επισκέπτες του site του συνεργάτη μας μπορούν:

• Να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους σε ένα εύχρηστο περιβάλλον

• Να επιλέξουν το πρόγραμμα και τη διάρκεια που επιθυμούν

• Να αποστείλουν με e-mail τα απαραίτητα δικαιολογητικά

• Να επιλέξουν τον Τρόπο Πληρωμής, είτε με χρέωση κάρτας (και με άτοκες δόσεις), είτε μέσω των Συστημάτων ΔΙΑΣ & IRIS Online Payment (web banking) και τέλος,

• Να παραλάβουν το ασφαλιστήριο στο e-mail τους

Οι συνεργάτες από την άλλη, ενημερώνονται άμεσα και αναλυτικά με e-mail για τις Προτάσεις Ασφάλισης και για τα συμβόλαια που εκδόθηκαν, ενώ άμεσα πιστώνονται με την προμήθεια που τους αναλογεί.

Αναδημοσίευση από το Interlife Magazine Ιουνίου

Παρακολουθήστε την ομιλία εδώ:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]