Προστατέψετε την κατοικία σας με τη Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas

Με την εξειδικευμένη Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas μπορείτε τώρα να προστατέψετε την κατοικία σας, χωρίς έξοδα και με τη στήριξη του δικηγόρου που εσείς μπορείτε να επιλέξετε. Αφορά κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας, ανεξάρτητα με το αν διαμένει ή όχι σε αυτή, οπουδήποτε και αν βρίσκεται το ακίνητό στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα καλύπτει:

 1. Διεκδικήσεις αξιώσεων αποζημίωσης για ζημιές που προκλήθηκαν από τρίτους στην οικία (οικοδομή και περιεχόμενο).
 2. Υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια, για τις περιπτώσεις που κατηγορηθεί ο ασφαλισμένος για παραβιάσεις ποινικών διατάξεων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον ασφαλισμένο αποκλειστικά με την ιδιότητά του ως ιδιοκτήτη του ακινήτου.
 3. Διεκδικήσεις και αποκρούσεις από ενοχικές συμβάσεις οι οποίες συνάπτονται από τον ιδιοκτήτη και αφορούν την κατοικία του ως οικοδομή και το περιεχόμενό της αποκλειστικά σε ότι αφορά τον εξοπλισμό της.
 4. Διαφορές από ασφαλιστήρια συμβόλαια οι οποίες αφορούν την κατοικία κατά κινδύνων περιουσίας (οικοδομή και περιεχόμενο).

Το πρόγραμμα παρέχει:

 1. Εξωδικαστικό συμβιβασμό των ζημιών του ασφαλισμένου όπου αυτό απαιτείται με υψηλό ποσοστό επιτυχίας στη μεθόδευση των διαδικασιών για την άμεση αποζημίωσή του.
 2. Οργανωμένο πανελλαδικά δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων. Ο ασφαλισμένος έχει δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα δικηγόρο για το χειρισμό της υπόθεσής του αρκεί να κατοικεί στην έδρα του αρμόδιου δικαστηρίου.
 3. Αξιόπιστη παρακολούθηση της πορείας των υποθέσεων του ασφαλισμένου από εξειδικευμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς που υπερασπίζονται από ιδιαίτερα έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό.
 4. Αμερόληπτη και αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεων χωρίς τον κίνδυνο σύγκρουσης συμφέροντος μεταξύ ασφαλισμένου και ασφαλιστικής εταιρείας, αφού η DAS HELLA ασκεί αποκλειστικά και μόνο τον κλάδο της Νομικής Προστασίας.
 5. Νομικές συμβουλές για θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους και σχετίζονται άμεσα με όσα καλύπτει το πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Κατοικίας.
 6. Καλύπτει τις εξής δαπάνες:
  • Τις αμοιβές του δικηγόρου και των δικαστικών επιμελητών
  • Τα δικαστικά έξοδα για η διεξαγωγή της δίκης
  • Τις νομικές αποζημίωσης μαρτύρων και πραγματογνωμόνων που έχουν κλητευθεί ή διοριστεί από το δικαστήριο
  • Τα έξοδα εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων
  • Τη δικαστική δαπάνη του αντιδίκου, εφόσον έχει επιδικαστεί σε βάρος του ασφαλισμένου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της DAS HELLAS επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.das.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]