Πολλά ερωτήματα για την έρευνα του Ε.Ε.Α που παρουσιάζεται σήμερα

Πολλά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί για την τόσο πολυδιαφημιζόμενη έρευνα που διεξήγαγε το Ε.Ε.Α σε συνεργασία με την ΙCAP και αφορούσε τον ασφαλιστικό κλάδο.

Να θυμίσουμε πως μόλις κυκλοφόρησε το αρχικό ερωτηματολόγιο της έρευνας η δημοσιογραφική ομάδα του insuranceforum.gr είχε εντοπίσει πολλά κενά όσον αφορά την αξιοπιστία της εν λόγω έρευνας.

Σήμερα ο mavrosgatos.gr η εναλλακτική δημοσιογραφική ιστοσελίδα του κλάδου κάνει εκτενές ρεπορτάζ για το ζήτημα και θέτει μία σειρά από ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις…

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Κάποια πράγματα ξεκινάνε τόσο τυχαία, και κάποιοι αποδεικνύονται τόσο άτυχοι.

Αν ο τίτλος της ανακοίνωσης της έρευνας του ΕΕΑ κάπου στον Ιανουάριο του 2019 δεν ήταν «Η πρώτη έρευνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση» ίσως ο Μαύρος Γάτος δεν θα έδινε καμία σημασία σε μία έρευνα σαν και αυτή. Και προφανώς αυτοί που εμπνεύστηκαν έναν επικαλυμμένο τρόπο προκειμένου να μαζέψουν τα προσωπικά δεδομένα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από όλη τη χώρα θα είχαν κάνει χαλαρά τη δουλειά τους !

Όμως το γεγονός ότι η πρώτη έρευνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση είχε γίνει μερικούς μήνες νωρίτερα από το insuranceforum.gr για λογαριασμό του περιοδικού The Insurer κίνησε την περιέργεια του μαύρου γατούλη να ανοίξει και να συμπληρώσει το εν λόγω ερωτηματολόγιο.

Ένα μεγάλο φιάσκο μόλις είχε μόλις αποκαλυφθεί …

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στον mavrosgatos.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]