ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΕΑΔΕ, ΕΕΑ – Μεγάλη κινητοποίηση την Πέμπτη 24/10 για τις συμβάσεις της ΝΝ

Μεγάλη κινητοποίηση οργανώνεται την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, 11:00 στη Λ. Συγγρού 198 έξω από κεντρικά γραφεία της ΝΝ.

ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΕΑΔΕ με αρωγό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, καλούν σύσσωμη την ασφαλιστική διαμεσολάβηση να συγκεντρωθεί, να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί για τη στάση της διοίκησης της εταιρείας που αρνείται να εφαρμόσει τον νόμο του κράτους και συγκεκριμένα τον Ν 4583/18.

Η πιστή εφαρμογή του Ν.4583/18, που έγινε με συλλογικές διεργασίες Υπουργείου, Εποπτικής Αρχής, Ε.Α.Ε.Ε. και Ε.Α.Δ.Ε. είναι αναγκαία για την λειτουργία της Ασφαλιστικής Αγοράς, γι’ αυτό και η εναρμόνιση ήδη αποτυπώνεται στις συμβάσεις ή τα προσαρτήματα που έχουν εκδώσει οι περισσότερες εταιρείες.

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις, τις προσκλήσεις για απάλειψη καταχρηστικών όρων, τις συναντήσεις σε επίπεδο ΚΕΕΕ, ΕΕΑ και Επιτροπής Διαμεσολαβούντων για εύρεση ορθής λύσης η Ασφαλιστική Εταιρεία NN Hellas δηλώνει πως τηρεί και εφαρμόζει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, τόσο ως προς το γράμμα όσο και ως προς το πνεύμα και συμπεριφέρεται σε όλους τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της με απόλυτο σεβασμό και ακεραιότητα, σύμφωνα με τις εταιρικές της αξίες.

Η εταιρεία απάντησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του insuranceforum.gr με εξώδικο διαμαρτυρία κατά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στάση του στο θέμα των συμβάσεων

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]