Όμιλος AIG | Στην τελική ευθεία η αναβάθμιση μηχανογραφικού συστήματος

Η AIG (Υποκατάστημα Ελλάδας) βρίσκεται στην τελική ευθεία αναβάθμισης του μηχανογραφικού της συστήματος, το οποίο θα ενεργοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2020.

Η εν λόγω αναβάθμιση έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης επένδυσης της AIG στην Ελλάδα και έχει στόχο την προαγωγή του ποιοτικού επιπέδου των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών της.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η πρώτη αναβάθμιση μηχανογραφικού συστήματος που πραγματοποιείται στην Ευρώπη από τον όμιλο AIG και βασίστηκε στην αναπτυξιακή πορεία της ασφαλιστικής αγοράς και την ποιότητα του χαρτοφυλακίου της AIG στην Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με την έναρξη λειτουργίας του νέου ‘Portal’ στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της AIG στην Ελλάδα θα έχουν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο άντλησης πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης διαδικτυακά όλων εκείνων των ασφαλιστικών εργασιών που είναι απαραίτητες για τη συνεργασία τους με την AIG.

Σε σχέση με τη νέα επένδυση της AIG  και την εγκατάσταση του νέου μηχανογραφικού συστήματος ο κος. Giuseppe Zorgno, Country Manager της AIG Europe S.A. (Υποκατάστημα Ελλάδας), δήλωσε σχετικά:

«Το νέο σύστημα αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη που δείχνει η AIG Europe στην αγορά της Ελλάδας και θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στον κλάδο των Ασφαλειών. Στην AIG πιστεύουμε ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες της εποχής, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας. Η νέα τεχνολογική μας πλατφόρμα θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλειών με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.»

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]