Ομαδική Ασφάλιση Ζωής & Υγείας για περίπου 24.000 εργαζόμενους της «Σκλαβενίτης»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εταιρεία “Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης” εξασφάλισε για τους περίπου 24.000 υπαλλήλους της Ομαδικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας 

Το εν λόγω ομαδικό συμβόλαιο στο οποίο συμμετέχουν οι Ασφαλιστικές εταιρείες Εθνική ΑσφαλιστικήEurolife & Generali αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρει η ανανέωση της επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με το Σωματείο εργαζομένων της αλυσίδας και ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας των τελευταίων ετών.

Το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης θα ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως θέσης ή ετών προϋπηρεσίας και το συνολικό κόστος θα καλυφθεί αποκλειστικά από την επιχείρηση. Στο πλαίσιο του προγράμματος, όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν και μέλη της οικογενείας τους, με ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό αντίκτυπο. Εκκίνηση για την ισχύ του προγράμματος ορίστηκε η 1η Νοεμβρίου του 2019.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην Ε.Υ. Σκλαβενίτη αναφέρει:

“Συνάδελφοι, σίγουρα η σύμβαση αυτή δεν είναι εκείνη που θα καλύπτει όλες τις πραγματικές μας ανάγκες. Είναι όμως μια σύμβαση που ειδικά για τους εργαζόμενους της πρώην Μαρινόπουλος και όχι μόνο, συνεχίζει να  διασφαλίζει στο ακέραιο όλα τους τα δικαιώματα αλλά και να τα διευρύνει. Αυτή η σύμβαση αλλά και ότι έχει πετύχει το Σωματείο μας από την απόφαση εξυγίανσης μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει με τον πιο ολοφάνερο τρόπο ότι όταν οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι  και σωστά προσανατολισμένοι γύρω από το Σωματείο τους και δεν είναι επιρρεπείς είτε σε διάφορες σειρήνες είτε σε «τοξικές καταστροφολογίες», μπορούν ακόμη και κάτω από πολύ  δύσκολες συνθήκες να πετύχουν πολλά”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]