Όλες οι λεπτομέρειες για τις εξετάσεις της διαμεσολάβησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τι γίνεται με τις αιτήσεις;

Οι επόμενες εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων (Πιστοποιητικό επαγγελματικών γνώσεων ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ) θα διεξαχθούν:

–   στη Θεσσαλονίκη στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2020.

–   στην Αθήνα στις 11-12 Ιουλίου 2020.

  • Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2020, ισχύουν τα εξής:

– Εάν έχετε ήδη πληρώσει το τέλος εξετάσεων, η αίτησή σας ισχύει αυτόματα (δεν χρειάζεται να μας ενημερώσετε ή να κάνετε νέα αίτηση).

– Εάν δεν έχετε πληρώσει το τέλος εξετάσεων, πρέπει να το πληρώσετε μέχρι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 (δεν χρειάζεται να μας ενημερώσετε ή να κάνετε νέα αίτηση).

– Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτές τις εξετάσεις, η αίτησή σας, μετά την παραπάνω ημερομηνία, θα ακυρωθεί αυτόματα (δεν χρειάζεται να μας ενημερώσετε).

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό SARS-COV-2, σε περίπτωση κάλυψης των διαθέσιμων θέσεων το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, οι επιπλέον υποψήφιοι θα εξετασθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Σχετικές πληροφορίες για την ημερομηνία και τις ακριβείς ώρες των εξετάσεων θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο της Τράπεζας της Ελλάδος τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, μαζί με τον κατάλογο με τους Κωδικούς Αριθμούς των Υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και το εξεταστικό κέντρο.

– Εάν έχετε ήδη πληρώσει το τέλος εξετάσεων, πρέπει να μας στείλετε τον νέο κωδικό αριθμό υποψηφίου (της νέας αίτησής σας) στο e-mail: sec.certifications@bankofgreece.gr, ώστε να συμψηφίσουμε το τέλος εξετάσεων.

– Εάν δεν έχετε πληρώσει το τέλος εξετάσεων, πρέπει να το πληρώσετε μέχρι την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 (δεν χρειάζεται να μας ενημερώσετε).

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό SARS-COV-2, σε περίπτωση κάλυψης των διαθέσιμων θέσεων το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, οι επιπλέον υποψήφιοι θα εξετασθούν την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020.

Σχετικές πληροφορίες για την ημερομηνία και τις ακριβείς ώρες των εξετάσεων θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο της Τράπεζας της Ελλάδος τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, μαζί με τον κατάλογο με τους Κωδικούς Αριθμούς των Υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και το εξεταστικό κέντρο.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]