Ο Σ.Δ.Α.Ε. στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας του ΕΕΘ

Τις επιχειρήσεις που πήραν… άριστα ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις τους στον τομέα τους επιβράβευσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ). Στόχος του ΕΕΘ, που απένειμε για πρώτη φορά βραβεία επιχειρηματικής αριστείας, είναι να δημιουργηθεί ένας μόνιμος θεσμός βράβευσης της επιχειρηματικότητας στον νομό Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επιχειρήσεις με εξέχουσα παρουσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια, επιχειρήσεις-πρότυπο γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και επιχειρήσεις που ξεχώρισαν τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και για τη δημιουργικότητά τους. Βραβεία επίσης, παρέλαβαν και τρία σωματεία επαγγελματιών για τη δράση τους.

Στη σημαντική για τον τομέα των επιχειρήσεων γιορτή της πόλης έδωσαν το παρόν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σ.Δ.Α.Ε. τιμώντας με την παρουσία τους την πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης, κάνοντας πράξη την πρόθεσή τους να βρίσκονται ενεργοί στα δρώμενα της πόλης, που σκοπό έχουν να τονώσουν τον ασφαλιστικό και γενικότερα τον επαγγελματικό κλάδο της πόλης.

Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Κυριάκος Μερελής, Συντονιστής Επιτροπής Παρακολούθησης Ασφαλιστικών & Τραπεζικών Θεμάτων του Ε.Ε.Θ., Βασιλειάδης Αριστείδης, Πρόεδρος Σ.Δ.Α.Ε., Σταύρος Αθανασιάδης, Γενικός Γραμματέας, Σ.Δ.Α.Ε., Σωτηριάδης Γρηγόρης, Μέλος Σ.Δ.Α.Ε..

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]