Με νέα ρεκόρ επιδόσεων η Εθνική θα οδηγηθεί (;) σε διαπραγματεύσεις πώλησης

Του Γιάννη Βερμισσώ για το Insurance-eea.gr

Εντυπωσιακές επιδόσεις σε παραγωγή, νέες εργασίες και νέους συνεργάτες, καταγράφει η Εθνική Ασφαλιστική, καταδεικνύοντας μια νέα δυναμική η οποία και αποτελεί στοιχείο  που σαφώς θα τεθεί στο τραπέζι καθορισμού των κριτηρίων πώλησής της και φυσικά θα διαμορφώσει και τις άλλες παραμέτρους που την καθορίζουν.

Κατά πληροφορίες του insurance-eea η Εθνική το τρέχον έτος με τα νέα προϊόντα που προώθησε στην αγορά, τον νέο κανονισμό πωλήσεων και την απαλλαγμένη έως πρότινος ανησυχία για την πώλησή της κατάφερε να επιβεβαιώσει εκ νέου την ηγετική της θέση  στην αγορά και ταυτόχρονα να εισπράξει τους καρπούς των προσπαθειών της. Το agency πρωτοστάτησε στις νέες επιδόσεις που φέρνουν αύξηση της παραγωγής άνω του 25% με τους επιμέρους κλάδους να κινούνται με υψηλότερους ρυθμούς. Αυτό μάλιστα αφορά στοιχεία περασμένου διαστήματος οπότε πιθανόν να υπάρξουν μεταβολές έως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το στοιχείο αυτό που δείχνει ότι η στρατηγική της διοίκησης αποδίδει και οι στόχοι που είχαν τεθεί επιτυγχάνονται, συνιστά ένα σημαντικό διαπραγματευτικό όπλο για τον αναμενόμενο επενδυτή ενώ ταυτόχρονα αποτελεί  και εχέγγυο για την κατάσταση της εταιρείας. Αν συνυπολογιστεί ότι «τρέχουν» και άλλα πρότζεκτ που αφορούν τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της και την δημιουργία νέων προϊόντων αιχμής, γίνεται σαφές ότι η ΕΘΝΙΚΗ  οδηγείται σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]