INTERLIFE | SAFE Bike & Bike SIMPLE, γιατί το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής!

Η χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας έχει πολλαπλά οφέλη. Βελτιώνει την υγεία και ευεξία μας, ενώ, παράλληλα, με τη χρήση του προστατεύουμε τη Γη, ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των μηχανοκίνητων μέσων. Ας μην ξεχνάμε ότι το ποδήλατο είναι ο πλέον οικονομικός και προσιτός εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης. Το SAFE Bike, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, μας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά αφού καλύπτει, τις ζημιές που μπορεί να συμβούν στο ποδήλατο ή την κλοπή του, τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του αλλά και τον ίδιο τον ποδηλάτη σε περίπτωση ατυχήματος. Με το SAFE Bike απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μέσο με ασφάλεια και χωρίς άγχος!

Για όλους εσάς που προτιμάτε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, και αγαπάτε να κινείστε με ηλεκτρικά και ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, πατίνια και ηλιακά ποδήλατα, η INTERLIFE σχεδίασε το Bike SIMPLE, με μοναδικό στόχο την ασφάλεια και την προστασία σας. Με ιδιαίτερα προσιτή τιμή το Bike SIMPLE σας προστατεύει σε περίπτωση που προκαλέσετε ζημιά σε άλλους χρησιμοποιώντας το ποδήλατό σας, και επιπλέον σας εξασφαλίζει τη Νομική Προστασία αν χρειαστεί. Το Bike SIMPLE είναι απαραίτητο, όχι μόνο σε ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες αφού με το πρόγραμμα ασφαλίζονται πέρα από ποδήλατα, πατίνια ιδιωτικής χρήσης και Ενοικιαζόμενα.

Καλύψεις Προγράμματος

Γενική Αστική Ευθύνη έως 50.000€

Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος, με δική του υπαιτιότητα, προκαλέσει Θάνατο ή Σωματικές Βλάβες ή Υλικές Ζημίες προς τρίτους κατά τη διάρκεια χρήσης και λειτουργίας/κυκλοφορίας του ποδηλάτου του, η Εταιρία θα τον καλύψει έως το Ανώτατο Όριο Ευθύνης της το οποίο ανέρχεται σε 50.000€ ανά γεγονός και ετησίως.

Συγκεκριμένα καλύπτονται:

– Σωματικές Βλάβες ή Θάνατος τρίτων έως 35.000€
– Υλικές Ζημίες τρίτων έως 15.000€
– Ανώτατο Όριο Ευθύνης ανά γεγονός και ετησίως έως 50.000€

Νομική Προστασία έως 3.000€

Καλύπτεται η Νομική Προστασία του Ασφαλισμένου για τα παρακάτω:

– Αξίωση για Υλικές Ζημίες (άνω των 300€) & Σωματικές Βλάβες του ιδίου
– Υπεράσπιση για Τραυματισμό ή Απώλεια Ζωής του ιδίου εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος
– Αντίκρουση Αξιώσεων για Υλικές Ζημίες & Σωματικές Βλάβες τρίτων
– Ποινική Υπεράσπιση λόγω Τραυματισμού ή Απώλειας Ζωής τρίτων
– Προσφυγή σε Διοικητικές Αρχές και Δικαστήρια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα interlife.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]