Οι νέες ευκαιρίες και προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς στο 13th Insurance Conference     

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος το 13th Insurance Conference, που έχει τίτλο «Η ασφαλιστική αγορά την εποχή της COVID-19». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 9 & την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ θεσμικός ομιλητής θα είναι κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος ΔΣ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH Ασφαλιστικής. Στο πλαίσιο του 13th Insurance Conference θα απονεμηθεί η Τιμητική Διάκριση “Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά” στον κ. Ερρίκο Μ. Μοάτσο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ Ασφαλιστική. Το συνέδριο διοργανώνει η ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολιτικοί, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι του κλάδου θα συζητήσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στην ασφαλιστική αγορά, θα παρουσιάσουν τη στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης που έχει ενσκήψει στην αγορά και θα μοιραστούν τις εκτιμήσεις τους για το μέλλον της.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Προσαρμογή & ανάπτυξη – η νέα «κανονικότητα»
  • Στο επίκεντρο ο κλάδος υγείας
  • Τάσεις και προκλήσεις της covid-19 εποχής
  • Η νέα εποχή στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ

Για μία ακόμη χρονιά, η συμμετοχή στο Insurance Conference για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θα είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου ethosevents.eu καθώς επίσης και τα social media Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Χορηγoί επικοινωνίας: Insurance Innovation, insuranceforum.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]