Η ΑRAG έχει πλεονεκτήματα στην Αγορά

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον δικηγόρο Heinrich Fassbender. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρία, σκοπό έχει να διευκολύνει την πρόσβαση του πολίτη στην δικαιοσύνη, απαλλάσσοντας τον από την πληρωμή όλων των δικαστικών δαπανημάτων.

Η ραγδαία ανάπτυξη των εργασιών και η αύξηση της επικοινωνίας μεταξύ των λαών, δημιούργησε την ανάγκη για επέκταση της δραστηριότητας και σε άλλες χώρες.

Σήμερα αντιπροσωπεύεται με θυγατρικές εταιρίες και υποκαταστήματα σε 14 ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχει γραφεία διακανονισμού αλλά και ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων δικηγόρων για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Πέραν αυτών η ARAG Γερμανίας επεκτάθηκε και ίδρυσε αυτόνομες και ανεξάρτητες εταιρίες και σε άλλους κλάδους, όπως στη ζωή, στην ασθένεια και στις γενικές ασφαλίσεις, έτσι ώστε η προσφορά του ομίλου της ARAG περιλαμβάνει όλους τους βασικούς κλάδους ασφάλισης. Είναι δε, η υπ’ αριθμ. 1 στις ασφαλίσεις των Σπόρ στην Γερμανία με 13 εκατ. μέλη αθλητικών σωματείων και ενώσεων.

Στην Ελλάδα η ARAG, είναι αναγνωρίσιμη δύναμη αφού πρωταγωνιστεί στη ασφαλιστική αγορά από το 1972 ασχολούμενη αποκλειστικά και εξειδικευμένα με τον κλάδο της Νομικής Προστασίας. Σε εμάς η εντιμότητα, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα, χωρίς τεχνάσματα και συγκρούσεις συμφερόντων, αποτελούν βασικές αρχές που κάνουν τους πελάτες μας να λένε “έχω ARAG” και όχι μια ακόμα εταιρία Νομικής Προστασίας.

Είναι ειδικοίΑσχολούνται αποκλειστικά και εξειδικευμένα με την Νομική Προστασία και ξέρουν τον κλάδο καλύτερα. Η Νομική Προστασία δεν είναι για την ARAG πάρεργο ή τέχνασμα, όπως δηλαδή γίνεται με τις εταιρείες εκείνες που μαζί με την αστική ευθύνη των αυτοκινήτων βάζουν και την Νομική Προστασία, εν αγνοία των ενδιαφερομένων, με τη μορφή ενός πακέτου.

Είναι ανεξάρτητοιΔεν υφίσταται σύγκρουση συμφερόντων που υπάρχει όταν μία εταιρία αστικής ευθύνης προσφέρει μαζί και την Νομική Προστασία. Γιατί π.χ. να σας υπερασπισθεί σωστά σε ένα ποινικό δικαστήριο, όταν από την δική σας καταδίκη ενδέχεται να πληρώσει λιγότερη αποζημίωση σε κάποιον άλλο;

Είναι διεθνείςΟ όμιλος των εταιριών της ARAG με παρουσία σ ’όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και στις ΗΠΑ, σημαίνει για τον ασφαλισμένο της, διεθνή εμπειρία, δοκιμασμένη οργάνωση, διεθνές δίκτυο δικηγόρων, υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Είναι φιλικοίΜ’ ένα απλό τηλεφώνημα ο ασφαλισμένος μπορεί να δηλώσει την υπόθεσή του, να συζητήσει τις δυσκολίες της, να πάρει συμβουλές και οδηγίες. Ξέρει πάντα ποιος χειρίζεται το φάκελο του και με ποιόν θα συζητά την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης.

Είναι απλά καλοί και αποτελεσματικοί

Με 75 χρόνια δοκιμασμένη εμπειρία στην Ευρώπη και σε πάνω από 35 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην Ελλάδα, είναι περήφανοι να ακούν τους ασφαλισμένους τους να λένε «Εγώ έχω ARAG» και όχι μία ακόμα εταιρία Νομικής Προστασίας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]