EUROLIFE FFH | Πώς να αποκτήσεις μέγιστη προστασία στο πρόγραμμα ασφάλισης της υγείας σου

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τις εξειδικευμένες πρόσθετες καλύψεις και τι προσφέρουν
antimetopizo-to-aproopto-eidikes-kalypseis-programma-ygeia

Είναι πραγματικότητα ότι η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα, ειδικά όσο κανείς μεγαλώνει και αυξάνονται οι πιθανότητες για προβλήματα υγείας. Πόσες είναι οι φορές που ακούς από τον περίγυρό σου για έκτακτα περιστατικά που φαίνεται να προκύπτουν από το πουθενά; Ένας συνάδελφος που έπαθε έμφραγμα στα 45, μια ξαδέρφη σου που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στα 40 ή ένας καλός φίλος που χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση…

Όλοι έχουμε τέτοιες ιστορίες να διηγηθούμε. Οι περιπτώσεις αυτές όμως, παρότι δημιουργούν μεγάλη αναταραχή στη ζωή του ασθενή και της οικογένειάς του, δεν σημαίνει ότι είναι μη αναστρέψιμες. Αντί να μας γεμίζουν άγχος και ανησυχία, μπορούν να μας δώσουν ένα έναυσμα να οργανώσουμε τη ζωή μας έτσι ώστε να μπορούμε να προστατευτούμε και να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο ό,τι προκύψει.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μπορεί να προσφέρει θωράκιση ενάντια στα απρόοπτα. Τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων αυτών είναι ότι μπορείς να τα προσαρμόσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σου για να έχεις τη σιγουριά της καλύτερης και έγκαιρης αντιμετώπισης σε οποιοδήποτε απρόοπτο.

Τι προσφέρουν οι εξειδικευμένες καλύψεις στα προγράμματα ασφάλισης υγείας

Τα προγράμματα ασφάλισης υγείας της Eurolife FFH, πέρα από τις βασικές καλύψεις που εξασφαλίζουν θωράκιση ενάντια στα απρόοπτα, προσφέρουν και μια σειρά από πρόσθετες εξειδικευμένες καλύψεις και επιδόματα. Οι παροχές αυτές έχουν σκοπό να λειτουργήσουν σαν μια επιπλέον ασπίδα προστασίας και ένα σύστημα υποστήριξης αν παρ’ελπίδα βρεθείς στη δυσμενή θέση του να πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα έκτακτο περιστατικό ή μια σοβαρή ασθένεια.

Δες παρακάτω πώς σε προστατεύουν αυτές οι πρόσθετες καλύψεις και τα επιδόματα και τι ακριβώς προσφέρουν.

Χειρουργικό επίδομα

Αποτελεί πρόσθετη κάλυψη στα νοσοκομειακά προγράμματα υγείας και προσφέρει στον ασφαλισμένο άμεσα ένα καθορισμένο κεφάλαιο σε περίπτωση νοσηλείας για χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο (στην Ελλάδα και το εξωτερικό). Το Χειρουργικό επίδομα καταβάλλεται χωρίς την ανάγκη προσκόμισης αποδείξεων από χειρουργούς ή αναισθησιολόγους και καλύπτει έως 60.000€ ανά επέμβαση (σύμφωνα με τον αντίστοιχο πίνακα επεμβάσεων).

Ένα τέτοιο συμπληρωματικό ποσό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς μπορεί να καλύψει τα έξοδα που προκύπτουν πέρα από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (η οποία καλύπτεται από το βασικό πρόγραμμα που έχει ο ασφαλισμένος). Για παράδειγμα, αν χρειαστεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, το εισόδημά του θα πληγεί για όσο χρόνο δεν θα μπορεί να εργαστεί μέχρι να αναρρώσει. Το χειρουργικό επίδομα μπορεί να του αναπληρώσει ως ένα βαθμό το χαμένο εισόδημα αλλά και να καλύψει επιπλέον έξοδα όπως φροντίδα στο σπίτι, μετακίνηση συγγενικών προσώπων, φροντίδα των παιδιών, και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Έτσι, η δυνατότητα αυτή προσφέρει ένα επιπλέον “μαξιλάρι” που μειώνει το άγχος σε περίπτωση ανάγκης για χειρουργική επέμβαση και χρόνο εκτός εργασίας.

  • Ενδεικτικό κόστος: 23€/μήνα (η κάλυψη ανανεώνεται σε ετήσιο επίπεδο)

Επίδομα σοβαρών ασθενειών

Ακόμα μία πρόσθετη κάλυψη στα προγράμματα υγείας που σκοπό έχει να παρέχει στον ασφαλισμένο οικονομική προστασία σε περίπτωση διάγνωσης σοβαρής ασθένειας, αποδίδοντας καθορισμένο κεφάλαιο για την κάλυψη καθημερινών αναγκών.

Πιο συγκεκριμένα, με το επίδομα σοβαρών ασθενειών αποδίδεται κεφάλαιο έως 60.000€ με τη διάγνωση σοβαρών ασθενειών όπως: Έμφραγμα μυοκαρδίου, στεφανιαία νόσος που απαιτεί χειρουργική επέμβαση (τουλάχιστον διπλό by-pass), εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνος, νεφρική ανεπάρκεια, τύφλωση, και άλλα. Το κεφάλαιο αποδίδεται είτε χρειαστεί νοσηλεία είτε όχι.

Ενδεικτικό κόστος: εξαρτάται από το ασφαλισμένο κεφάλαιο. Για παράδειγμα, για 10.000 το κόστος ανέρχεται στα 3,75€/ μήνα

Προστασία Αντισυμβαλλομένου

Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν μπορεί να εργαστεί σε μόνιμη βάση λόγω ασθένειας, η κάλυψη αυτή, προσφέρει τη δυνατότητα συνέχισης της καταβολής των ασφαλίστρων έτσι ώστε να μην χαθεί η ασφαλιστική ικανότητα. Το κεφάλαιο αυτό μπορεί να δοθεί είτε εφάπαξ είτε σε ισόποσες ετήσιες δόσεις με ανώτατο όριο τα 15 έτη.

Ενδεικτικό κόστος: 0,32€/ μήνα

Κάλυψη εκπιπτόμενου ποσού

Στο πλαίσιο του προγράμματος Extra Hospital Care, το οποίο λειτουργεί ως συμπληρωματική κάλυψη και προσφέρει τη δυνατότητα να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τις παροχές του Νοσοκομειακού σου Προγράμματος, υπάρχει και αυτή η παροχή:

  1. Σε περίπτωση ημερήσιας νοσηλείας: Σε περίπτωση ημερήσιας νοσηλείας, καλύπτεται το εκπιπτόμενο ποσό του Νοσοκομειακού Προγράμματος έως €375.
  2. Σε περίπτωση νοσηλείας τουλάχιστον 24 ωρών: Με την κάλυψη αυτή, το εκπιπτόμενο ποσό του νοσοκομειακού προγράμματος εφαρμόζεται μόνο μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος και όχι ανά περιστατικό – όταν η νοσηλεία είναι πάνω από μία μέρα.
  • Ενδεικτικό κόστος Extra Hospital Care: 7,86€/ μήνα

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα που να συγκεντρώνει τις παροχές που αναφέραμε παραπάνω, εάν ο ασφαλισμένος έχει ένα πρόγραμμα Β 1500€ Premium Economy με κόστος 33€/μήνα, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες καλύψεις, το σύνολο θα φτάνει στα 77,80€/ μήνα.

Οι εξειδικευμένες καλύψεις λειτουργούν σαν μια ασπίδα προστασίας ενάντια στα απρόοπτα και σου προσφέρουν την σιγουριά ότι έχεις επιλέξει το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Επισκέψου τον ιστότοπο της Eurolife FFH για να δεις με λεπτομέρεια όλες τις καλύψεις που σου προσφέρουν τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας και ανάκτησε τον έλεγχο του μέλλοντος ό,τι κι αν προκύψει!

Ενίσχυσε την προστασία σου. Ενημερώσου για τις επιπλέον καλύψεις και τα επιδόματα. 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]