Επίσκεψη της Eurocover στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στελέχη της Eurocover Insurance ltd είχαν εχθές τη μεγάλη χαρά και τιμή να συναντηθούν με τον πάτερ Αντώνιο ιδρυτή της Κιβωτού του κόσμου, έναν σύγχρονο ιερέα, πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. “Μαζί με την ομάδα του επιτελούν σπουδαίο έργο και αξίζουν τη στήριξη όλων μας. Ως εταιρεία, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια”, δήλωσαν.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη η Eurocover Insurance ltd έδειξε ακόμα μία φορά το ευαίσθητο πρόσωπο του κλάδου. Η εταιρεία προσέφερε ως χορηγία 3000 ευρώ στη Κιβωτό του Κόσμου, έναν Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Η Κιβωτός Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Ο κ. Ποντίκης μάς δήλωσε τότε πως προχώρησαν σε αυτή τη συμβολική κίνηση επηρεαζόμενοι από την ανιδιοτελή προσφορά και το σπουδαίο έργο του συγκεκριμένου μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Από την πλευρά του, ο κ. Τσακίρης είπε πως αυτή η κίνηση της Eurocover θα έχει και συνέχεια, γιατί ο αλτρουισμός στο κοινωνικό σύνολο είναι άμεσα συνδεδεμένος με την αντίληψη της εταιρείας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]