Έντεκα πελάτες αμοιβαίου κεφαλαίου που θεωρούσαν ότι συνδεόταν με θυγατρική εταιρεία της Allianz κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για απάτη και υπεξαίρεση

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του mavrosgatos.gr για την εμπλοκή ασφαλιστικής εταιρείας με την εταιρεία -απάτη- εν ονόματι FerryHill Capital Partners.

Έντεκα πελάτες αμοιβαίου κεφαλαίου που θεωρούσαν ότι συνδεόταν με θυγατρική εταιρεία της Allianz κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για απάτη και υπεξαίρεση, καθώς θεωρούν ότι πρώην στέλεχος της θυγατρικής της ασφαλιστικής εταιρείας τούς υπεξαίρεσε το κεφάλαιο υποσχόμενος μεγάλες αποδόσεις από προϊόν της Pimco (PTY). Tα χρήματα των πελατών κατευθύνονταν σε ενδιάμεσο λογαριασμό για «τεχνικούς», υποτίθεται, «λόγους». Eκπρόσωπος της Allianz διαβεβαίωσε την «Κ» ότι οι συναλλαγές που έγιναν στο όνομα της εταιρείας δεν είχαν την παραμικρή σχέση μαζί της. «H Allianz Ελλάδας έχει ενημερωθεί για τους ισχυρισμούς σχετικά με πιθανές παράνομες ενέργειες πρώην υπαλλήλου της. Δεδομένου ότι προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ήδη διερευνούμε τους ισχυρισμούς αυτούς. Οσο διαρκεί η έρευνα δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω». Προηγουμένως η «Κ» είχε θέσει το ερώτημα αν στον συγκεκριμένο υπάλληλο που ασκούσε αυτή την παράλληλη δραστηριότητα επί μια 10ετία με τρεις ακόμα συνεργάτες είχε διενεργηθεί εσωτερικός έλεγχος και με ποια αποτελέσματα. Η εταιρεία επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Σύμφωνα με τη μήνυση, «ο εγκαλούμενος κατάφερε με τις ψευδείς παραστάσεις του να αποσπάσει από τους εδώ εγκαλούντες περί τα 2 εκατ. ευρώ, τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούσαμε παραπλανηθέντες ότι είχαν τοποθετηθεί στο όνομά μας ως επένδυση στο εν λόγω αμοιβαίο κεφάλαιο».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στον mavrogato.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]