Έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Συγγρός

Την Κυριακή τα ξημερώματα απεβίωσε ο Σταμάτης Συγγρός, πρόεδρος της  Victory Promise προκαλώντας θλίψη στην ασφαλιστική αγορά.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι. Αντί στεφάνων τα χρήματα μπορούν να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου, εκπρόσωπος της οποίας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό.

Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ασφαλιστικό χώρο ξεκίνησε το 1988 και έως το 2008 εργάστηκε σε 2 πολυεθνικές εταιρείες την Nationale Nederladen και την Allianz, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και Διευθυντής Καταστήματος.

Ήταν παντρεμένος από το 1997 και έχει τρεις γιους τον Σταύρο, τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη. Το 2008 ήταν μια χρονιά σταθμός στην καριέρα του, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ένας εκ των συνιδρυτών της Victory Promise στην οποία κατέχει την θέση του President & Commercial Director.

Ο Σταμάτης Συγγρός ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και για την απώλειά του ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Έφυγε» σήμερα από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ένας όμορφος οικογενειάρχης, ένας άψογος επαγγελματίας, ο Σταμάτης Συγγρός.

Ο Σταμάτης προσέφερε χαρά σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και ανήκε σε αυτή την σπάνια κατηγορία ανθρώπων που μόνο καλά λόγια ακούγονταν για αυτούς, ενώ είχε μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είχαμε τη χαρά να ήταν μέλος του Δ.Σ.  του Ε.Ε.Α. και ήθελε από κάθε πόστο να στηρίζει το επάγγελμα που τόσο πολύ αγαπούσε. Η ασφαλιστική αγορά έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία και είναι πλέον φτωχότερη.

Εμείς, εγώ, χάσαμε έναν πολύτιμο φίλο και νιώθουμε ήδη έντονα την απουσία του. Θα μείνει πάντα ζωντανός στις καρδιές και την σκέψη μας καθώς άφησε ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα και μια βαριά παρακαταθήκη ανιδιοτελούς προσφοράς. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα μας βλέπει, θα είναι κοντά μας, θα μας πειράζει –όπως έκανε πάντα με το αστείρευτο χιούμορ του- και θα γελάει.

Καλό ταξίδι Σταμάτη μας…

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]