Εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας στην Interasco

Η Interasco υποδέχεται το φθινόπωρο με νέες ιδέες και πρακτικές, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές προϊόντα και παροχές υψηλών προδιαγραφών, με χαμηλό κόστος.

Το αυτοκίνητο από ένα απλό μέσον μεταφοράς και είδος πολυτελείας τις παλαιότερες εποχές, έχει εξελιχθεί σήμερα σε απαραίτητο μέσο για τη μεταφορά στην εργασία μας, καθώς και για τις μετακινήσεις μας εντός και εκτός πόλης. Η ασφάλιση του αυτοκινήτου αποτελεί πλέον βασική  προτεραιότητα της εταιρείας, καθώς πέραν από την υποχρέωση για κάλυψη αστικής ευθύνης που πηγάζει από την Ελληνική νομοθεσία όλοι μας επιθυμούμε να προστατεύσουμε την περιουσία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέραν της αστικής ευθύνης, η Interasco προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα και για τις προαιρετικές καλύψεις κλοπής, πυρός, φυσικών φαινομένων, οδικής βοήθειας και μικτής ασφάλειας, προσαρμοσμένα σύμφωνα με την ασφαλιζόμενη αξία του οχήματός σας.

Επιπλέον το σύστημα υπολογισμού ασφαλίστρων αυτοκινήτου της εταιρείας μας σας εξασφαλίζει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους του υποψήφιου ασφαλισμένου οδηγού και του αυτοκινήτου του, προσφέροντας ταυτόχρονα μια σειρά από σημαντικές εκπτώσεις που επιβραβεύουν τη συνετή οδήγηση και τη μακροχρόνια σχέση του πελάτη με την εταιρεία.

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της οδικής βοήθειας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του οχήματος σε διαφορετικό νομό από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του ασφαλισμένου, σε περιπτώσεις όπου ο ασφαλισμένος επιθυμεί τη μεταφορά του ασφαλισμένου οχήματος σε επίσημη αντιπροσωπεία και δεν υπάρχει τέτοια εντός του νομού μόνιμης κατοικίας του, με ανώτατο όριο τα 150 χλμ από τον τόπο συμβάντος.

Στο πλαίσιο της Φροντίδας Ατυχήματος, στην περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος του οποίου η επιτόπια επισκευή δεν είναι δυνατή, προσφέρονται κατ’ επιλογή οι κάτωθι καλύψεις:

  • Μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου εντός του νομού ακινητοποίησης προς αποκατάσταση της ζημιάς μετά από ατύχημα  ή μερική κλοπή εξαρτημάτων
  • Στην περίπτωση ακινητοποίησης τους οχήματος εκτός των ορίων του νομού του τόπου μόνιμης κατοικία του ασφαλισμένου, αναλαμβάνονται τα έξοδα διανυκτέρευσης του ασφαλισμένου και των επιβατών μέχρι 3 διανυκτερεύσεις και μέχρι το ποσό των 60 ευρώ ανά άτομο/ανά διανυκτέρευση και μέχρι τα 200 ευρώ συνολικά ανά περιστατικό.

ή εναλλακτικά

  • Μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου είτε στον τόπο μόνιμης κατοικίας, είτε στον τόπο του αρχικού προορισμού εντός της Ελλάδος (εφόσον βρίσκεται σε ταξίδι), είτε σε συνεργείο σε διαφορετικό νομό σε περίπτωση όπου ο ασφαλισμένος επιθυμεί τη μεταφορά του ασφαλισμένου οχήματος σε επίσημη αντιπροσωπεία, με ανώτατο όριο τα 150 χλμ από τον τόπο συμβάντος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνονται πλέον τα έξοδα μεταφοράς (είτε με μέσο μαζικής μεταφοράς, είτε με ενοικίαση οχήματος) των επιβατών,  προς τον τόπο τελικής μεταφοράς του οχήματος που επέλεξε ο ασφαλισμένος (κατοικία ή τόπο προορισμού) με ανώτατο κόστος τα 30 ευρώ / άτομο.

Ταυτόχρονα, για όλες τις νέες εργασίες στα τιμολόγια Δυτικής Μακεδονίας (Νομοί Καστοριάς – Κοζάνης – Φλώρινας – Γρεβενών) και Κεντρικής Ελλάδας (Νομοί Λάρισας – Τρικάλων – Καρδίτσας) θα ισχύουν οι κάτωθι εκπτώσεις:

  • Για οχήματα έτους κατασκευής από το 2008 μέχρι το 2010 μέση έκπτωση 15% επί των ετησίων μικτών ασφαλίστρων
  • Για οχήματα έτους κατασκευής από το 2011 μέχρι το 2014 μέση έκπτωση 12% επί των ετησίων μικτών ασφαλίστρων

Η Interasco προσπαθεί διαρκώς να εξελίσσεται και έμπρακτα να ανταποδίδει αξία σε όλους όσοι την εμπιστεύονται.

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της INTERASCO στην ιστοσελίδα interasco.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]