Πρωταγωνιστής φέρεται να είναι 38χρονος, ο οποίος εμφανίζεται ως ασφαλιστής, εκπροσωπώντας μάλιστα γνωστή εταιρεία.
Καταφέρνει και κλείνει ακριβά συμβόλαια που αφορούν από ασφαλίσεις οχημάτων μέχρι ασφάλειες ζωής και επιχειρήσεων.

Η ΑΠΑΤΗ

Η κομπίνα του έχει ως εξης: Βρίσκει τους πελάτες και αφού τους πείθει να προχωρήσουν σε κάποιο ασφαλιστήριο, παρουσιάζει το συμβόλαιο, εισπράττει την προκαταβολή και στην συνέχεια, εν αγνοία εννοείται των πελατών του, ακυρώνει το συμβόλαιο με συνέπεια οι μηνιαίες δόσεις των ανυποψίαστων πολιτών να καταλήγουν στην τσέπη του.
Αρκετά από τα θύματά του, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, έχουν ήδη περάσει από την οδό Ερμού καταγγέλλοντας στους αστυνομικούς την απάτη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει καταφέρει να αποσπάσει από γυναίκα, επιχειρηματία της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, 22.000 ευρώ χρήματα τα οποία το θύμα έδινε για ασφάλειες ζωής αλλά και ασφάλεια που αφορά στο κατάστημα της.
Στην λίστα των θυμάτων του υπάρχουν και γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ… «ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ»

Ο 38χρονος άνδρας περιγράφεται ως ιδιαίτερα γοητευτικός, με ιδιαίτερη ικανότητα στο να πείθει τα θύματα του ότι μπορουν να τον εμπιστευτούν και φυσικά να κλείνουν τα πιο ακριβά πακέτα.
Έλκει την καταγωγή του από την Ήπειρο και το γραφείο του βρίσκεται σε κεντρικότατη οδό της Πάτρας.
Συχνάζει στα πιο γνωστά καταστήματα της Πάτρας και όπως έχουμε πληροφορηθεί στον κύκλο των ασφαλιστών η δράση του αποτελεί κοινό μυστικό.
Η Ασφάλεια της Πάτρας διενεργεί την ερευνα και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα σταλεί στους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς για τα περαιτέρω.