Δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής βεβαιώσεων επαναπιστοποίησης δίνει το Ε.Ε.Α στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέλη του

Μια ακόμη φορά το Ε.Ε.Α. πρωτοπορεί και διευκολύνει τα μέλη του ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές δίνοντάς τους τη δυνατότητα να υποβάλουν και ηλεκτρονικά τις βεβαιώσεις επαναπιστοποίησής τους στο Επιμελητήριο όπως αυτό καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ειδικότερα:

Οι ασφαλιστικοί και αντασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μέλη του Επιμελητηρίου, θα πρέπει εντός του πρώτου τριμήνου του έτους 2020 να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο Επιμελητήριο τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των σεμιναρίων επαναπιστοποίησης γνώσεων.

Η υποβολή των βεβαιώσεων είναι κάθε χρόνο υποχρεωτική για τη διατήρηση της εγγραφής στα ειδικά μητρώα του Επιμελητηρίου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν.4583/2018 (ΦΕΚ 212/Α΄/18.12.2018)  και θα πρέπει να προηγείται της διαδικασίας ανανέωσης της αδείας του διαμεσολαβητή.

Οι βεβαιώσεις αφορούν επανεκπαίδευση διάρκειας 15 ωρών κατ’ έτος, με αρχή το έτος 2015 έως το έτος 2019.

Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή των Βεβαιώσεων ξεκινά από 1.1.2020 μέσω των προσωποποιημένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου (e-Επιμελητήριο).

Για να διαβάσετε τις οδηγίες υποβολής ή/και να λάβετε κωδικούς χρήσης στο e-Επιμελητήριο πατήστε στο σχετικό εικονίδιο στην αρχική σελίδα του www.eea.gr (EIK.α) και στη συνέχεια επιλέξτε το σύνδεσμο > Οδηγίες Υποβολής Βεβαιώσεων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης γνώσεων στο e-Επιμελητήριο ή το σύνδεσμο >  Οδηγίες Απόκτησης κωδικών χρήσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Ε.Ε.Α. (e-Επιμελητήριο), αντίστοιχα.

Πηγή: insurance-eea.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]