Δείτε και ψηφίστε τη συμμετοχή της Μινέττα ώστε να διακριθεί ως European Public Winner.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για άλλη μία χρονιά διακρίθηκε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards. Η εταιρεία ανακηρύχθηκε National Winner στην κατηγορία “Digital Technology”, ανάμεσα σε 2.753 εταιρείες που είχαν επιλεγεί ως “Ones to Watch”, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την συμμετοχή της στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Δεκέμβριο. Τα European Business Awards διοργανώνονται τα τελευταία 12 χρόνια με πρωταρχικό στόχο τους να υποστηρίξουν την επιχειρηματική δραστηριότητα στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στον φετινό διαγωνισμό εξετάστηκαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να διακριθεί ως European Public Winner, εφόσον το βίντεο με τη συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής ψηφισθεί από το κοινό. Θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο, για να χαρίσετε την ψήφο σας στην συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ. Για να ψηφίσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Κλικάρετε σε αυτόν τον σύνδεσμο 
  • Συμπληρώνετε το email σας στο πεδίο (1) και κλικάρετε στο κουμπί CLICK HERE TO VOTE (2).
  • Στο email που δηλώσατε λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με αποστολέα «The European Business Awards» και κλικάρετε τον σύνδεσμο (link) επιβεβαίωσης (ελέγξτε μήπως έχει καταχωρηθεί στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία).
  • Η ψήφος σας για τη ΜΙΝΕΤΤΑ έχει καταχωρηθεί!

Στον αρχικό σύνδεσμο μπορείτε να ψηφίσετε εκ’ νέου κάνοντας logout πάνω δεξιά (3) χρησιμοποιώντας διαφορετικό/ά email και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Το email επιβεβαίωσης ελέγξτε μήπως καταχωρηθεί στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Με τον τρόπο αυτό θα καταχωρηθεί η ψήφος, ώστε να αναδειχθεί η Εταιρία μας Public Winner.

Η ψηφοφορία, που είναι διαθέσιμη για όλους, έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου 2019 στις 15:00 μ.μ.

Ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing δήλωσε: «Η βράβευσή μας ως National Winner μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ιδιαίτερα μάλιστα αφού αφορά σε έναν τομέα στον οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής εποχής αποτελεί έναν στόχο που υπηρετούμε με προσήλωση, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ΜΙΝΕΤΤΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.minetta.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]