Δ. Ζορμπάς: Μειώθηκε ο στόλος ασφαλισμένων οχημάτων

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών και Διευθύνων  Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, κ Δημήτρης Ζορμπάς, η μείωση του στόλου ασφαλισμένων οχημάτων από την έναρξη της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 ήταν 1,2%

Συγκεκριμένα η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:

“Από την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ο στόλος των ασφαλισμένων οχημάτων μειώθηκε κατά 1,2% και είναι με 7/4/2020 6.163.034 οχήματα. Η μείωση αφορά κυρίως ΙΧ και μηχανάκια. Το σύνολο των ασφαλιστών προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με απομακρυσμένη εργασία.

Συνεχίζουμε να ασφαλιζόμαστε στον ασφαλιστή μας. Ακόμα και στην μικρή κυκλοφορία έχουμε ατυχήματα. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν αρέσκεται στην ευκαιριακή τιμολόγηση. Στηρίζουμε τους ασφαλιστές και ασφαλιζόμαστε στις Εταιρείες που μας εξυπηρετούν καλύτερα, μας δίδουν την αποζημίωση όταν χρειαστεί γρήγορα και χωρίς περικοπές έχουν πιστότητα και διαχρονικότητα στη συμπεριφορά τους.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]