Ασπίς: Επιστολή στο Χ. Σταϊκούρα από την Ένωση Καταναλωτών Κρήτης

Στην επιστολή της, μεταξύ των άλλων, αναφέρεται:

“Αξιότιμε κ.Υπουργέ,

Έντεκα χρόνια ,μετά το «λουκέτο» του ασφαλιστικού ομίλου, Ασπίς Πρόνοια. “η Οδύσσεια” των ασφαλισμένων, συνεχίζεται, με πολλούς εξ αυτών να μην έχουν ακόμη καταφέρει να ενταχθούν στη λίστα των δικαιούχων και με τους υπόλοιπους να έχουν εισπράξει από τον Εκκαθαριστή -ως «προκαταβολή αποζημίωσης!»- μόλις ένα 5% με 9% αυτών που τους οφείλονται.

Επειδή, το πρόβλημα είναι τεράστιο, και οι καταναλωτές πιέζονται οικονομικά από τις συνεχείς κρίσεις, που έπληξαν γενικότερα την Χώρα μας (10ετής οικονομική κρίση, κρίση κορονοϊό), αιτούμαστε να φέρετε νομοθετική ρύθμιση, ώστε οι δικαιούχοι να μπορούν να αποζημιώνονται παράλληλα τόσο από τον Εκκαθαριστή της Ασπίς Πρόνοια, όσο και από το Εγγυητικό Κεφάλαιο του Κλάδου Ζωής.

κ.Υπουργέ,
Επειδή , ζούμε σε Κράτος Δικαίου, και επειδή έχει καταγραφεί μία αδικία γενικότερα, αλλά και μεταξύ των δικαιούχων, των ευρισκομένων στην λίστα και των αγωνιζομένων δικαστικά να βρεθούν στην λίστα, και με διαφορετικές δικαστικές αποφάσεις Επειδή, το θέμα έχει πολυχρονοτριβίσει, και η αγωνία των θυμάτων βρίσκεται σε έσχατο σημείον,παρακαλούμε όπως, φέρετε νομοθετική ρύθμιση , που να δικαιώνονται όλα τα θύματα του φτωχευμένου Ομίλου”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]