Αποζημίωση-μαμούθ ζητεί για το τροχαίο με τον Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη

1.164.137 εκ. ευρώ ζητά η Μίνα Αρναούτη συνεπιβάτης στο τροχαίο δυστύχημα που στάθηκε η αιτία να χαθεί ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ως αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία που  είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητό του ο τραγουδιστής καταθέτοντας αγωγή 70 σελίδων.

Το ποσό αιτείται ως ηθική και οικονομική αποζημίωση για το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Η κα. Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η Μίνα Αρναούτη ζητεί: 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί (εργαζόταν από τα 17 της κυρίως ως σερβιτόρα – μπαργούμαν), 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Εφόσον δικαιωθεί, θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία όμως έχει την διακριτική ευχέρεια να ζητήσει το ποσό από τους κληρονόμους του θανόντα.

Νοσηλεύτηκε συνολικά για 189 ημέρες και υποβλήθηκε σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις. Παρέμεινε σε ΜΕΘ περίπου 40 ημέρες. Έχει δηλώσει σχετικά: «Δεν με αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναμη, ανίκανη για την παραμικρή κίνηση. Μετά την αφαίρεση της τραχειοστομίας δεν έβγαινε η φωνή μου, η οποία επανήλθε σταδιακά μετά από δύο εβδομάδες». «Ισοδυναμούσε με φυλακή. Ήμουν εγκλωβισμένη στο ίδιο μου το σώμα, ανήμπορη να κινηθώ, κυριολεκτικά ανάπηρη».

Σήμερα, η αναπηρία της υπολογίζεται στο 36% κατ’ ελάχιστο, χωρίς όμως να έχουν υπολογιστεί οι θωρακοχειρουργικές βλάβες, αλλά και οι επιπτώσεις στην ψυχολογία της. «Εξακολουθώ να βιώνω επαναλαμβανόμενες και παρείσακτες ανακλήσεις του γεγονότος (flashbacks), κρίσεις πανικού αναπνευστικού τύπου και να πάσχω από αγχώδη καταθλιπτική διάθεση αντιδραστικού τύπου» αναφέρει.

Η Μίνα Αρναούτη αναφέρει ότι το ατύχημα οφείλεται στην αμέλεια του οδηγού. «Ο οδηγός Παντελεήμων Παντελίδης οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο του με ταχύτητα αυξημένη για τις συνθήκες και περιστάσεις , γεγονός που με ανάγκασε να του υποδείξω ότι έπρεπε να τη μειώσει διότι φοβόμουν. Πλην, όμως, αυτό δεν συνέβη» ενώ γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι «οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ (2,72 γραμμάτια ανά λίτρο αίματος)».

Με πληροφορίες από το ethnos.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]