Αποκλειστικές πληροφορίες | Ο Νίκος Αντιμησάρης νέος CEO της ERGO HELLAS

Ο κ. Νίκος Αντιμησάρης είναι η επιλογή του Ομίλου για τη θέση του CEO της εταιρείας στην Ελλάδα και η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργήσει να έρθει από τα κεντρικά της εταιρείας. Η ERGO αποφάσισε να φέρει πίσω στην Ελλάδα έναν αξιόλογο στέλεχος ώστε να συμβάλει στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στη χώρα μας, αφού ο κ. Αντιμησάρης αποτελεί ηγετικό στέλεχος του ισπανικού ομίλου Mapfre κατέχοντας τη θέση του CEO της περιφέρειας Ευρώπης-Ασίας.

Ο Νίκος Αντιμησάρης έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Λιέγης (Βέλγιο) και αγαπά το μπάσκετ, με το οποίο ασχολείται σε εβδομαδιαία βάση. Ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Δ/ντή της MAPFRE ASISTENCIA στις 23 Φεβρουαρίου 2006, έχοντας συγκεντρώσει πλούσια και πολύτιμη διευθυντική εμπειρία καθ’ όλη την περίοδο συνεργασίας του με την εταιρία.

Από το 1994 έως και το 2001, διετέλεσε Γενικός Δ/ντής της ελληνικής θυγατρικής της MAPFRE ASISTENCIA,, της EUROSOS ASSISTANCE. Το διάστημα εκείνο, ασχολήθηκε με την ίδρυση, στελέχωση και οργάνωση της εταιρίας, ενώ ήταν αυτός που εισήγαγε την «Αντασφάλιση Βοηθείας», μια εντελώς άγνωστη έννοια έως τότε για τον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο.

Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στα κεντρικά της MAPFRE ASISTENCIA στη Μαδρίτη, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Περιφερειακού Δ/ντή Ευρώπης και Μέσης Ανατολής έως και το 2004, οπότε ορίστηκε Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής. Τα τελευταία δύο χρόνια κατέχει τη θέση του CEO της περιφέρειας Ευρώπης-Ασίας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]