Έρευνα E.E.A. για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Αφαιρέθηκε το πεδίο με αριθμό μητρώου και email έπειτα από τη δημοσίευση του insuranceforum.gr

Το insuranceforum.gr δημοσίευσε την περασμένη Δευτέρα ρεπορτάζ σχετικό με την ανακοίνωση του Ε.Ε.Α. για την εκπόνηση έρευνας, η οποία πραγματοποιείται με συμβολή της ICAP και αφορά στον κλάδο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και η οποία προτρέπει όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές πανελλαδικά να συμμετάσχουν. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο, είχαμε διαπιστώσει ότι στο τέλος του ερωτηματολογίου ζητείτο το email και ο Αριθμός Μητρώου του κάθε συμμετέχοντα ασφαλιστικού διαμεσολαβητή!

Δεν πέρασε ένα 24ωρο από το αναλυτικό και ενδιαφέρον ρεπορτάζ αλλά και των ερωτημάτων που διατυπώσαμε για το θέμα και το απόγευμα της Τρίτης διαπιστώσαμε πως το εν λόγω πεδίο αφαιρέθηκε από το ερωτηματολόγιο της έρευνας.

Η κίνηση αυτή δείχνει την καλή διάθεση αλλά και την άμεση ανταπόκριση του Ε.Ε.Α. σε αυτά τα θέματα.

Το insuranceforum.gr ως κλαδικό μέσο, χωρίς καμία διάθεση επίθεσης ή εσκεμμένης αρνητικής κριτικής, οφείλει να ενημερώνει αμερόληπτα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για τα τεκταινόμενα και θα συνεχίσει να το πράττει, όπου και όταν κρίνει σκόπιμο.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]