Οι Lloyd’s προχωρούν σε αποζημιώσεις ύψους 4,3 δισ. δολαρίων παγκοσμίως

Έως και 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ θα πληρώσουν οι Lloyd’s του Λονδίνου ως αποτέλεσμα των ζημιών που προκλήθηκαν από την πανδημία Covid-19. Οι απώλειες του ασφαλιστικού κλαδου χαρακτηρίζονατι ιστορικές και συγκρίνονται με αυτες της 11ης Σεπτεμβρίου και των τυφώνων Harvey, Irma και Maria.

«Ο παγκόσμιος ασφαλιστικός κλάδος πληρώνει ένα πολύ ευρύ φάσμα ασφαλιστικών καλύψεων για την υποστήριξη επιχειρήσεων και ατόμων που επηρεάζονται από το COVID-19. Μόνο η αγορά των  Lloyd’s αναμένεται επί του παρόντος να πληρώσει αξιώσεις ύψους περίπου 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ…», δήλωσε ο John Neal, Διευθύνων Σύμβουλος των Lloyd’s.

“Αυτό που κάνει το COVID-19 μοναδικό δεν είναι μόνο ο καταστροφικός και συνεχιζόμενος ανθρώπινος και κοινωνικός αντίκτυπος, αλλά και το οικονομικό σοκ. Η συγκέντρωση όλων αυτών των παραγόντων θα προκαλέσει στον ασφαλιστικό  κλάδο απώλειες όσο ποτέ άλλοτε, αλλά θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των πελατών μας και να πληρώνουμε αξιώσεις  τις επόμενες  εβδομάδες και τους επόμενους μήνες.” υπογραμμίζει ο John Neal.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]