Νέες ενέργειες της INTERAMERICAN για την υποστήριξη της δημόσιας υγείας             

Στον σχεδιασμό των πρωτοβουλιών της για τη δημόσια υγεία και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών υγείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η INTERAMERICAN πρόσθεσε δύο ακόμη ενέργειες με «όχημα» τη δημιουργική δυναμική καλλιτεχνικών δράσεων.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τη Φωτεινή Δάρρα και ακολουθεί τις διαδικτυακές, κυριακάτικες live συναυλίες που οργανώνει η δημοφιλής ερμηνεύτρια για κοινωνικό σκοπό σχετικά με την υγεία, κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η INTERAMERICAN υποστήριξε το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Καστοριάς, που βρέθηκε στο επίκεντρο των κρουσμάτων και για την ενίσχυση του οποίου οργανώθηκε η συναυλία από το σπίτι της Φωτεινής Δάρρα, στις 5 Απριλίου.

Την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου, η πρωτοβουλία της INTERAMERICAN για την υποστήριξη των δομών υγείας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων στην οδό Πειραιώς συμπληρώνεται με την παρωθητική, νέα live συναυλία της Φωτεινής Δάρρα. Η εορταστική μουσική εκδήλωση θα μεταδοθεί από τον λογαριασμό της καλλιτέχνιδος στο Facebook, με την επιπλέον χορηγική συνδρομή της εταιρείας στο ΚΥΑΔΑ (η συναυλία την Κυριακή του Πάσχα στις 9 το βράδυ, από το https://www.facebook.com/foteinidarra/ ).

Οι ενέργειες μέσω των διαδικτυακών live συναυλιών της Φωτεινής Δάρρα, για την INTERAMERICAN εντάσσονται στις δύο δέσμες ενεργειών που έχει ολοκληρώσει για τη δημόσια υγεία:

  • Την υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (7 κλίνες, ειδικές για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και 5 συστήματα φορητών υπερηχοτομογράφων πνευμονολογικού και καρδιολογικού ελέγχου – και για περιστατικά Covid-19), καθώς και με συμμετοχή στην οικονομική δωρεά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
  • Την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων με υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό για τη λειτουργία των δημοτικών ιατρείων, με ενίσχυση των υποδομών υγείας στο κτηριακό συγκρότημα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου, καθώς και με χορηγική υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου για παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου.

Στην τρίτη δέσμη ενεργειών, που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Απριλίου, η εστίαση της INTERAMERICAN μετατοπίζεται στις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας και υλοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή των ανθρώπων της INTERAMERICAN Βοήθειας και με χρήση των οχημάτων της εταιρείας.

Η αξία των Συνεργασιών για την INTERAMERICAN

Ήδη, η συνεργασία με τη Φωτεινή Δάρρα έρχεται να προστεθεί στην αξία που δημιουργείται από συμπράξεις της INTERAMERICAN, στο πνεύμα του 17ου Στόχου «Συνεργασίες» του ΟΗΕ για τη βιωσιμότητα (UN 17 Sustainable Development Goals). Συνεργασία λειτούργησε για τη δωρεά των φορητών υπερηχοτομογράφων, με τη Philips Hellas. Ακολούθησε η σύμπραξη με την Autohellas-Hertz για διάθεση οχημάτων σε Δήμους (ΚΕΔΕ), (με σκοπό την υποστήριξη προγράμματος για βοήθεια σε ανήμπορους συνανθρώπους, όπου η εταιρεία διέθεσε 10 οχήματα και προσέφερε την ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα χρησιμοποιούμενα οχήματα (150) από τη Autohellas-Hertz.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]